2777
2789
عنوان

برم یا نه؟

130 بازدید | 12 پست

خانوما من مشهدم

مدتهاست تو قرنطینه ایم

برای دخترم  چون کف پاش صافه دکتر کفش طبی نوشته که باید بریم اونجا اندازه بگیرن و بسازن که شش ماه باید بپوشه....بریم یا نه

دوم خیلی وقته سبزی قرمه تموم کردم و همه هوسشو میکنیم مقدار زیاد بگیرم سرخ کنم بذارم فریز یا نه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگير سرخ كن ميكروب هاش كشته ميشه.بعدم اگه بازه برو ولي مواظب باش دستتون ب جايي نزنيد مدام دستتونو ضد عفوني كتيد سه متري كسي هم نزيد

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

سبزی روبگیر.چیزی که حرارت ببینه ویروسش ازبین میره.فقط خوب سرخش کنی که ویروس ازبین بره اگه خدای نکرده داشته باشه.درضمن موقع سرخ کردن اصول بهداشتی رورعایت کن وقبلش حتما دستاتو با صابون بشور

سبزی روبگیر.چیزی که حرارت ببینه ویروسش ازبین میره.فقط خوب سرخش کنی که ویروس ازبین بره اگه خدای نکرده ...

اگه این حرف درست بود ویروس با پخت مثلا سوپ خفاش از بین میرفت !!

تویی ده نظرت مخالفه و دعوا داری..ریپ نکن..تو تاپیکمم نیا حوصلتو ندارم😏
حالا کفشم بسازین نمیرین جایی بپوشین بدردش نمیخوره

عزیزم مال جای خاصی نیست باید شش ماه بپوشه تا استخوانش درست رشد کنه فقط حمام باید درش بیاره

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤