عزیزم براش شربت شیره انگور درست کن بریز تو شیشه اش.اگه اشتهاش کمه قطره مولتی و آهنشو مرتب بده شاید کم خونه غذا نمیخوره.یه روز در میون بهش بستنی بده بزار ده دقیقه بیرون بمونه یکم شل وگرم شه توش پودر گردوو یادوم و پسته وکنجد یا هرچی داشتی و سویق بریز بده نیم ساعت بعد غذاش.تو غذاهاش آب گوشت و مرغ و قلم و پای مرغ و کره استفاده کن حتی کته رو هم با آب گوشت بپز.براش سوپ شیر هم درست کنن.گاها سیب زمینی سرخ کرده بده.موز رو هر روز بده عضله سازه.نون سنگک خرد کن بریز تو چای شیرین بده.پاپکورن خونگی درست کن میان وعده بده.ماست پرچرب بگیر تو یکم شیر خشک بریز شیرین هم میکنه بده.بازم یادم بیاد میگم
اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
سلام مهربون روزتون بخیر رآر وشادیی......سال نو مبارک عزیزم بهترین راهکاری که میتونم بهت معرفی کنم کتاب فراسوی شفای زندگی و استاد امیر همتی هست. کتابشون به 3 زبان در حال ترجمه اش و پر فروشترین کتاب ایران شده. از استرالیا و هلند و بلژیک و مکزیک و آمریکا و لندن و... هر روز میان از آموزه هاشون نتیجه میگیرن. این پیامی که از شما دیدم اصلا اتفاقی نبود برای همین امیدوارم واقعا پیگیری کنی خود استادهمتی نفوذ کلام شون خیلی بی نظیره و باوراشو تو این موضوع محشره واقعا از صمیم قلبم میگم یه دوره دارن به اسم راز تناسب اندام تا حالا هزاران نفر از روش ذهنی ایشون لاغر کردن و لاغر هم موندن.و یا برعکس تو این دوره 150 تا باور محدود و مخرب بررسی میشه و دونه دونه ریشه کن میکنیم. بدون دارو،. بدون قرص بدون ورزش و رژیم سخت لاغر کردم. چون فقط ذهنم چاق بود. وقتی اون لاغر شد من درخشیدم. نتایج کانالشون محشره. حتما اسمشون رو سرچ کن و ازشون مشاوره رایگان بگیر.