2777
2789
نگاه کن زندگی کنار ادم اینطوری سخته ،اما بعضی وقتا بین بد وبدتر باید بد رو انتخاب کنی؟طلاق بگیری می ...

الانم بیشتر کارمو خودم انجام میدم غیر از غذا پختن که اپن انجام میداد ،ماشینم خراب بردم مکانیکی خیلی سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته من حالم خوب نیست میگم جلو مردم بد نشه بچم چی میشه بعدا چی میشه

آره عزیزم سخته تا حدودی 

من شرایط شما رو نمی‌دونم حتی مشکلتون رو 

اما خب طلاق مثل عمل جراحی میمونه باید عمل کنی قبلش استرس داری سخته درد می‌کشی یهو اما بعدش به آرامش می‌رسی  اما لازمه دیگه واسه سلامت جسمت و طلاق هم واسع سلامت  روحت  

اما خب می‌دونی جای عمل میشه هست در واقع ما آدم ها فراموشی نمی‌گیریم اما میتونی اونقدر تلاش کنی که اون جای عمل بهش بی تفاوت باشی این به نوعی همون فراموشی هست.

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
مشاوره خوب سراغ دارید 

خیر.بنده در طول زندگیم به افراد زیادی مشاوره موفقیت امیز دادم.

البته مدتیه که به کسی مشاوره خاص نمیدم چون مشاوره دادن مشکلات خودشو داره.و متاسفانه مشاوری رو سراغ ندارم که بهتون معرفی کنم.

امیدوارم از حرفم ناراحت نشید

بنظر من فقط آدم های بی عقل میرن پیش مشاور

چون همه ی ما قدرت تشخیص خوب و بد رو داریم فقط یه وقتایی شجاعتشو نداریم و یه وقتایی تمایلی بهش نداریم.

منظور من از خوب و بد،خوب و بده حقیقیه.اینکه مثلا فلان مسئله از نظر شما بده و شما باهاش مخالفید مهم نیس.مهم اینه که آیا به لحاظ شرعی یا قانونی اون مسئله بده یانه؟و اگر شما هم بشینید و بیطرفانه خودتون رو قضاوت کنید و به خودتون امتیاز بدید قطعا مشکلتون امکان حل شدن داره.فراموش نکنید هیچگاه شناخت مشاور از کسی که باهاش مشکل دارید بیشتر از شمایی که باهاش زیر یه سقف زندگی میکنید نیست.پس بشینید و چرا های مختلفی رو از خودتون بپرسید و پاسخ بدید.

ان شاءالله که خیره

سخته من حالم خوب نیست میگم جلو مردم بد نشه بچم چی میشه بعدا چی میشه

دنبال درست زندگی کردن باش دهن این مردم همیشه بازه،الان تو کرونا حالیشون نمیشه مسافرت نرن،این آدما حرفشون برات مهمه؟