2777
2789
عنوان

عشق اول

296 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها 

دیروز عشق اولم ( پسر داییم ) رو بعد چهار سال توی پارک دیدم مجبور شدیم به خاطر خانواده ها از هم جدا بشیم 

تنها بود رفتم بهش سلام کردم گفت شما ؟ هیچی نگفتم رفتم توی بوته ها نشستم گریه کردم 😆😂 اومد بعد بیست دقیقه پیدام کرد گفت شبیه عشقمی بعد از توی جیبش عطر منو که خیلی وقت پیش توی خونشون جا گذاشته بودم بهم نشون داد گفت خیلی عاشقتم هر روز بهت فکر میکنم 😔 

ولی من یه دوست پسر دارم که واقعا خیلی دوسش دارم الانم فقط از پسر داییم به عنوان دوست بچگی یاد میکنم بهش گفتم که من دوست ندارم دیگه عاشق یکی دیگم بعد اونو توی بوته ها ول کردم 😅

اومد به دوست پسرم همه رو گفتم و گفتم گریه کردم اونم دلداریم داد ولی الان هر چی بهش پیام میدم جواب نمیده انلاینه ولی نه سین میکنه نه جواب میده 

به نظرتون تنهاش بزارم تا خودش پیام بده ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قصدتون ازدواج بود نباید بهش میگفتی 

حماقت های بچگی نباید به همسر آینده منتقل شه 

من تو این سه سال زندگیم از حماقت بچگیم نگفتم به شوهرم زندگیمم آرومه

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

فعلا جوگیر شده اخه کی میره به دوس پسرش اینجور چیزیو میگه😐

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

دوست پسرت دوست داره؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
کاش منم یک روز عشقمو ببینم

اینم آرزوی هر روز منه

دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندارد