2777
2789
عنوان

جمع شدن آب در ماشین ظرفشویی

1966 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.من همیشه برا ماشین ظرفشویی از قرص پریل سه کاره استفاده کردم و دیگه نه نمک گذاشتم نه جلا دهنده.ازش راضی بودم و ظرفها تمییز شده.این سری همسرم قرص فینیش خریده یه بار استفاده کردم ظرفها زیاد تمییز نشده و اب مقداری کف ماشین جمع شده اصلا نمی دونم علتش چی کسی می دونه راهنمایی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فيلتر رو بايد هر چند وقته بشوري

نگاه کردم الان فیلترش تمییز بود.هر چند مقداری اب که جمع شده نمی دونم قسمت های داخلیش چیزی جمع شده یانه.الان خود اون قسمت فیلتری که جدا می شه رو نگاه کردم تمییز بود 

نمی دونم چرا احساس می کنم از قرص جدید بوده.شایدم بی ربط باشه.اما قبلا این مشکل و نداشت و اینکه مثلا اب تا قسمت بالای فی لتر اومده و اون قسمتی که نمک می ریزیم هم.پر اب تا لبه هاش

نگاه کردم الان فیلترش تمییز بود.هر چند مقداری اب که جمع شده نمی دونم قسمت های داخلیش چیزی جمع شده یا ...

شير تخليه پشت رو چك كن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

فينيش بهترين قرص هست

حتي توي خود ماشيتها وقتي ميخري چند تا قرص فينيش اشانتيون هست

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
همسرم بیدار شد بدم چک کنه.ممنون ازتون که راهنمایی کردید

فدايت

فينيش بهترين قرص هست حتي توي خود ماشيتها وقتي ميخري چند تا قرص فينيش اشانتيون هست

اره ولی مدل کوانتوم نبود.این مدلش رو.چک کردم تو نت همه ناراضی بودن.مدلهای کوانتوم ژله ایش انگار خوبن 

جمع شدن اب ب ظرفشویی مربوطه فک کنم ن قرص 

بعدم بهتره نمک بریزی کلا 

قرص خوب نباشه نهایت تمیز نمیشوره ک احنمالا فینیش فیک گرفتی یا بسته ب کثیفیه ظرفات و خشک شدن کثیفیها رو زمان بیشتری باید تنظیم کنی 

من الجی دارم رو کوییک زدم ۴۰ دقه بود بعضیاش تمیز نمیشدن با همین قرص فینیش ولی رو care گذاشتم کامل تمیز شد