دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
منم کم غذا شدم هیچی دلم نمیاد بخورم ب پسرم فقط میدم حتی یکی دوبار ب شوهرم گفتم بش برخورد 😁 بعد توضیح دادم انقد از خرید و شستنش استرس میکشم دلم نمیخاد زود تموم شن
.
بخدا روزایی ک میره بیرون و خرید تا برگرده استرس دارم و اونموقعی هم ک میاد تا وسیله ها رو ضد عفونی کنم و بشورم انقد عصبی و پرخاشگر میشم انگار یه آدم دیگه م
آمیییییییییییییییینننننن آممممممممممممممییننننننننن یا رب العالمین خوبه😂
خخخخخ کر شدم که😂😂😂😂
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
عزیزم ما اندازه دو سه هفته مایحتاج و میخریم میاره از اول شوهرممیذاره تو تراس و کم کم خودش برام میاره هر چی لازم دارم.یهو همه رو ضدعفونی نمیکنیم.خداراشکر الان هوا سرده و مواد غیر گوشتی بیرون خراب نمیشن.تو تراس هم نمیذاریم بچه ها برن.
الان خیلی از خریدهام هنوز نیاوردم تو خونه همچنان تو پلاستیک تو تراس هستن.کم کم میاریم تو خونه یک لگن میبریم اندازه مایحتاج روزمره میاریم تو سینک با مایع میشوریم.از وایتکس فقط و فقط برای در بیرونی استفاده میکنم من داخل خونه اصلا الکل و وایتکس نمیزنم.همسرم فقط میرن خرید که خودشون اهل رعایت هستن از راه میرسن لباسهاشون و عوض میکنن دستهاشونم میشورن.
زیادی حساسیت نشون ندید.اینجوری خودتون و مریض میکنین.وایتکس خیلی برای ریه ها مضره