فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2930 عنوان رایتلی ها بیاین 86 بازدید | 14 پست چرا اینجوری کرد باهامدیروز ی شارژ ده تومنی خریدمشیش گیگ نت شبانه داشتم250مگ روزانه داشتمساعت دو ک شد رفتم اینستایهو اس اومد شارژت زیر صد تومنه.نت روزانمم تموم شد.نتمم قطع شدساعت سه ک شد تازه نت شبانه م فعال شد.ده تومن شارژم پرییییید😭😭😭😭 برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊 1399/01/03 | 03:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیبزندگی عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 5962 زنگ بزن ۲۰۰فکرکنمبگوبهت بگن چه مصرفی داشتیاینستامصرف فیلماش شنیدم خیلی نت میخوره 😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2930 لاشخورن حرومخورن بدبختی اینه فردا قرار بود جایی بریم ک شوهرم از رومپ گوشیم مسیرو پیدا کنه.حالا چجوری بهش بگم هم ده تومنم پرید هم نت روزانه م☹️ برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
neda_aaa عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 999 از بس اشغال شدن منم یه بسته خریدم ۳۰ خورده ای بود فک کنم قیمتش پول از حسابم کم شد پیامک فعال شدن بستمم اومد ولی باز دوباره ۲۰تومن شارژ داشتم از شارژم کم کرد هی بعد تازه فهمیدم فعال نکردن بستموزنگ زدم پشتیبانی یه نشت نفهم نشستن اونجا بلدم نیستن جواب بدن
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2930 چون ساعتا رفتن جلو این دیوسام نت شبانه رو از دو کردن سع کثافتا نباید خبر بدن برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2930 زنگ بزن ۲۰۰فکرکنم بگوبهت بگن چه مصرفی داشتی اینستامصرف فیلماش شنیدم خیلی نت میخوره میدونم اینستا نت میخورهولی شبانه شیش گیگ دارمچرا شارژمو خورد آخه برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2930 از بس اشغال شدن منم یه بسته خریدم ۳۰ خورده ای بود فک کنم قیمتش پول از حسابم کم شد پیامک فعال ... اهخیلی نامردن بابا برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
سیبزندگی عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 5962 میدونم اینستا نت میخوره ولی شبانه شیش گیگ دارم چرا شارژمو خورد آخه بلاخره بایدجیبشونوپرکنن😔زنگ بزن ایشالابه جایی برسونی تلفنیکاری ک نمیشه کردحساب نداره مملکت 😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2930 بلاخره بایدجیبشونوپرکنن😔 زنگ بزن ایشالابه جایی برسونی تلفنی کاری ک نمیشه کرد حساب نداره مملکت&nb ... فقط از عکس العمل شوهرم نگرانم ک ب امید گوشی من میخواد صبح بره الان میخوام بزنگم مینرسم شوهرم بیدار بشه برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
سیبزندگی عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 5962 فقط از عکس العمل شوهرم نگرانم ک ب امید گوشی من میخواد صبح بره الان میخوام بزنگم مینرسم شوهرم ... برواتاق دیگه بزن هندزفری بزارببین اصلاکارشناس دارن 😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2930 برواتاق دیگه بزن هندزفری بزارببین اصلاکارشناس دارن تو اون اتاقم بچه ها خوابن.اره حالا ببینم کسی هست اصلاکاش یه دویست مگ فقط روزانه بدن دزدا برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
فتانه_گل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2930 نفر دوازدهم صف انتظار برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊