2777
2789
عنوان

😭😭😭😭 آی دندونم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 71 پست
انیدوارم هر چی از خدا میخوای بهت بده،از لحاظ روانی خیلی تحت فشارم این که واسم دعا کردی و‌باهام همدرد ...

خواهش میکنم 

راستش من بعضی وقتا ک دندونم درد میکرد  بخودم میگفتم  ببین ی دندون میتونه چقد باعث عذاب بشه 

بعد هی برو گناه کن   اخه تحمل کدوم عذابو داری     توبه میکردم   میگفتم غلط بکنم دیگه سمت خلاف برم 

و خداوند انسان را در سختی ها آفرید                                                                                                         برنامه ریزی نکردن برا موفقیت                               به منزله برنامه ریزی کردن برا شکسته 
خواهش میکنم  راستش من بعضی وقتا ک دندونم درد میکرد  بخودم میگفتم  ببین ی دندون میتون ...

دقیقا. منم همش به این فک میکنم آخه چه خطایی کردم دل کیو رنجوندم.هیچ چیزی با ارزش تر از سلامتی نیست واقعا

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم بابت دعات😭🙏 امیدوارم امسال بههههترین ساله عمرت باشه و بعد از این هر سال بهترم بشه

ممنونم ۱۰۰۰برابر این دعای قشنگت ایشالا برا خودت و خونوادت اتفاق بیفته  ک همیشه شاد و خوشبخت باشین و بتونین ۱میلیون آدم دیگه رو هم شادو خوشبخت کنین 

زندگیت سرشار از آرامش

و خداوند انسان را در سختی ها آفرید                                                                                                         برنامه ریزی نکردن برا موفقیت                               به منزله برنامه ریزی کردن برا شکسته 
ژلوفن دارم با کپسول(ترکیب استامینوفن و ایبوپروفن و‌کافیین) اون کپسوله رو که تا چند روز پیش میخوردم ه ...

نه زیاد تاثیر نداره. استامیتوفن تاثیرش بیشتره باز. شیفم تونستی بگیر فردا یکی دوبار استفاده کن. آنتی بیوتیک دردتو میندازه در کل

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
دقیقا. منم همش به این فک میکنم آخه چه خطایی کردم دل کیو رنجوندم.هیچ چیزی با ارزش تر از سلامتی نیست و ...

خوش بحالت  چ پرونده پاکی داری 

معلومه دل معربون و با صفایی داری 

من بیچاره فقد نمیدونستم بخاطره کدومشه

نه زیاد تاثیر نداره. استامیتوفن تاثیرش بیشتره باز. شیفم تونستی بگیر فردا یکی دوبار استفاده کن. آنتی ...

خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییت.

امیدوارم هر چی از خدا بخوای بهت بده🙏❤️

ممنونم که واسم وقت گذاشتی

خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییت. امیدوارم هر چی از خدا بخوای بهت بده🙏❤️ ممنونم که واسم وقت گذاشتی

فدات عزیزم. 😘😘😘

خوش بحالت  چ پرونده پاکی داری  معلومه دل معربون و با صفایی داری  من بیچاره فقد ن ...

اونایی که فک میکنن دلشون سیاه شده درواقع دل پاکی دارن. همین که انقدر آگاه و‌بیدارن ارزشش خیلی بیشتر از کساییه که فک میکنن دلشون پاکه پاکه.

معلومه که منم گناه زیاد دارم.انسان هر روزی که از عمرش میگذره یه گناه بیشتر میکنه.

ولی خب خدا خیلی مهربونتر از این حرفاست

شاید باورت نشه ولی الان که تاپیک زدم دندون دردم خیییییلی آروم تر شده چون ته دلتون خواستید درد نکشم.

منم الان از ته دلم برات میخوام که انشالله خدا انقد حال دلتو و روحت رو خوب کنه که دیگه هیچ عذاب وجدانی بابت ناراحتی دیگران نداشته باشی و همیشه وجدانت آسوده باشه.امیدوارم خدا گناهای منم ببخشه و بهم کمک کنه😭

اونایی که فک میکنن دلشون سیاه شده درواقع دل پاکی دارن. همین که انقدر آگاه و‌بیدارن ارزشش خیلی بیشتر ...

خدا هممونو ببخشه 

ولی نمیتونم ب یدرصد مخالفش فک کنم 

اونایی که فک میکنن دلشون سیاه شده درواقع دل پاکی دارن. همین که انقدر آگاه و‌بیدارن ارزشش خیلی بیشتر ...

ممنونم تز دعاهای خوبت

آره فک‌کنم اول فقط یه دندونم درد میکرد ،الان هم فک بالا و‌هم فک دایینم اون قسمتی که دندونم درد میکر ...

علائم آبسه قرمزی و تورم و گرمیه گاهی تبم هست

علت درد دندان های مجاور هم عصب دهی مشترک دندوناست

فدات عزیزم. 😘😘😘

عزیزم هستی؟

من دندونم خیلی درد میکرد کوآموکسی ۶۲۵ با مترونیدازول ۲۵۰ خریدم دارم میخورم.میشه بگی هر چند ساعت باید خورد؟

اینم هر ۸ ساعته؟؟؟

عزیزم هستی؟ من دندونم خیلی درد میکرد کوآموکسی ۶۲۵ با مترونیدازول ۲۵۰ خریدم دارم میخورم.میشه بگی هر ...

هرگز مترونیدازول نخور اگه بچه هم شیر میدی که اصلاااااا

برای آبسه همون ک آموکسی کلاو کافیه

عزیزم هستی؟ من دندونم خیلی درد میکرد کوآموکسی ۶۲۵ با مترونیدازول ۲۵۰ خریدم دارم میخورم.میشه بگی هر ...

اره عزیزم. هر ۸ ساعت از هر کدوم یکی. آب زیاد بخور

اره عزیزم. هر ۸ ساعت از هر کدوم یکی. آب زیاد بخور

ممنون عزیزم❤️❤️❤️❤️ دندون دردم خییییییلی آرومتر شده😁 ایشالا همیشه دلت شاد باشه و لبت خندون.