2777
2789
عنوان

😭😭😭😭 آی دندونم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 71 پست

اگه دندونت قابل ترمیمه  اسپری استفاده نکن.   زودخرابش میکنه    یجورایی میپکونش

و خداوند انسان را در سختی ها آفرید                                                                                                         برنامه ریزی نکردن برا موفقیت                               به منزله برنامه ریزی کردن برا شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دندونت قابل ترمیمه  اسپری استفاده نکن.   زودخرابش میکنه    یجورایی میپکونش

توش کااااامل سوراخ شده. مسشه گفت یه ذره دورش دندون مونده

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
از هر قرص ۳۰ تا بگیر. 

اوووو چخبره اینهمه قرص  بکشه  بندازه دور ک بهتره 

معده و کبد نمیمونه واسه آدم

و خداوند انسان را در سختی ها آفرید                                                                                                         برنامه ریزی نکردن برا موفقیت                               به منزله برنامه ریزی کردن برا شکسته 
توش کااااامل سوراخ شده. مسشه گفت یه ذره دورش دندون مونده

بهرحال  اگه تشخیص داد ک ترمیم میشه پس حیفه  خرابش نکن    هرچند میدونم بعضی وقتا دندون حوصله فکر کردن ب آدم نمیده  خدا کنه آرم بشی الان

اگه از پول خوردو خوراک و لباستم شده بزن  ولی دندوناتو درست کن

آموکسی سلین ۵۰۰ و مترو نیدازول ۲۵۰. هر ۸ ساعت از هر کدوم یکی ۳۰ تا از هر کدوم حد اقل. الان میتونی ۴ ...

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم

من تو‌ این سه روز یکی از سوراخای بینیم هم درد میکنه اینم به خاطر دندونمه؟اون قسمتش که روی فکمه درد میکنه یعنی جای سینوزیت بینی

بهرحال  اگه تشخیص داد ک ترمیم میشه پس حیفه  خرابش نکن    هرچند میدونم بعضی وقتا ...

هییییی عزیزم، یه موتور داشتیم اونم دزدیدن چند ماه پیش

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من تو‌ این سه روز یکی از سوراخای بینیم هم درد میکنه اینم به خاطر دندون ...

میتونه ربط داشته باشه چون درد دندونت زیاده. چون عصبای صورت به هر حال به هم ربط داره

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
بهرحال  اگه تشخیص داد ک ترمیم میشه پس حیفه  خرابش نکن    هرچند میدونم بعضی وقتا ...

انیدوارم هر چی از خدا میخوای بهت بده،از لحاظ روانی خیلی تحت فشارم این که واسم دعا کردی و‌باهام همدردی کردی خیلی حالمو بهتر کرد🙏

میتونه ربط داشته باشه چون درد دندونت زیاده. چون عصبای صورت به هر حال به هم ربط داره

ببخشید عزیزم چند روز میکشه که داروها عفونتو از بین ببره؟از فردا شروع کنم خیلی طول میکشه؟دیگه طاقت ندارم

ببخشید عزیزم چند روز میکشه که داروها عفونتو از بین ببره؟از فردا شروع کنم خیلی طول میکشه؟دیگه طا ...

نه دو سه روز اول دردت کم‌میشه. الان مسکن چیا داری تو خونه؟

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
هییییی عزیزم، یه موتور داشتیم اونم دزدیدن چند ماه پیش

ای بابا  ایشالا موتور زیرپاش خاموش بشه

شمام ی پارس کلاس ۱۵ بزودی زود خدا ازدرب غیب روزیتون کنه

نه دو سه روز اول دردت کم‌میشه. الان مسکن چیا داری تو خونه؟

ژلوفن دارم با کپسول(ترکیب استامینوفن و ایبوپروفن و‌کافیین) اون کپسوله رو که تا چند روز پیش میخوردم هیچ تاثیری نداشت

امشب دو‌تا ژلوفن خوردم،خودمم موندم چرا آروم نمیکنه،فقط یه ساعت و نیم اینا یکم‌آروم‌میکنه

ای بابا  ایشالا موتور زیرپاش خاموش بشه شمام ی پارس کلاس ۱۵ بزودی زود خدا ازدرب غیب روزیتون کنه

مرسی عزیزم بابت دعات😭🙏

امیدوارم امسال بههههترین ساله عمرت باشه و بعد از این هر سال بهترم بشه