2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭خدا بیامرزشون. پدر و مادر منم مبتلا هستن حال پدرم خیلی بده.بدون اکسیژن‌نمیتونه نفس بکشه

عزیزم انشالله که خوب میشن براشون حمد شفا خوندم 

بیمارستانن؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
پدرم بله بیمارستانن.مادرم تو خونه قرنطینه است.ممنون‌عزیزم🙏🙏🙏

دقیقا مثل بابا و مامان من، بابام بیمارستان بود مامانم تو خونه خودشون که حیاط دار و بزرگه چند شب تنها بود هیشکی هم نمیتونست بره پیشش، انشالله خدا پدرتونو شفا بده براشون آیت الکرسی میخونم،  بابای منم روز ای اول حالش بد بود ولی بعد چهار روز مرخص شد 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
دقیقا مثل بابا و مامان من، بابام بیمارستان بود مامانم تو خونه خودشون که حیاط دار و بزرگه چند شب تنها ...

ممنون عزیزم ان شاالله همه بیمارها شفا بگیرن.مادرم خواهرم پیشش است.پدرم هم بیمارستان برادرم پیششون است.نگران اون طفلی ها هم هستیم😓

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
دقیقا مثل بابا و مامان من، بابام بیمارستان بود مامانم تو خونه خودشون که حیاط دار و بزرگه چند شب تنها ...

پدرم ۶ روزه بستری است تو بخش ویژه.فعلا هم گفتن همون بخش باید باشه

خدا بیامرزه😓😓چند روز درگیرش بودن؟دکترها امید ندادن خوب میشن؟شرایطشون‌چطور بود

چند روزی سرفه میکرده چون مشکل کلیه داشت ومیرفت دیالیز رفت بیمارستان بستریش کردن و متاسفانه ازمایش کروناش  مثبت شد یه هفته بعد از بستری امروز از دنیا رفت 💔💔💔

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
ممنون عزیزم ان شاالله همه بیمارها شفا بگیرن.مادرم خواهرم پیشش است.پدرم هم بیمارستان برادرم پیششون اس ...

مگه بیمارستان همراه هم میزارن؟؟ بیمارستان اینجا حتی نمی زارن ملاقات بری، خواهر و برادرت باید خیلی مواظب باشن ، امیدوارم زودتر خوب بشن و برگردن خونه خدا همه مریضا رو شفا بده

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
چند روزی سرفه میکرده چون مشکل کلیه داشت ومیرفت دیالیز رفت بیمارستان بستریش کردن و متاسفانه ازمایش کر ...

😭😭😭خدایا این چه مصیبتی بود آخه.نمیدونی چقدر استرس دارم.پدرم‌پیره بیماری قلبی هم داره.

مگه بیمارستان همراه هم میزارن؟؟ بیمارستان اینجا حتی نمی زارن ملاقات بری، خواهر و برادرت باید خیلی مو ...

عزیزم پرستار کم دارن شمال هستن میگه اصلا دکترها هم‌ بزور پیداشون‌میشه.کلا چهار پنج تا پرستارن نمیرسن .ببخشید کارهای شخصی پدرم و برادرم انجام میده از روی تخت نمیتونه‌پاشه😞😞😞