mucr7 مدیر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 48 عنوان نیاز به درد دل دارم | مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 90 پست دیگه خسته شدم کمکم کنید 1399/01/03 | 03:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 28205 من امدم همه رو به چالش بکشم شما الان باید جای دیگه باشی اینجا چکار میکنی شوهر میدونه اینجا یه سایته زنونس..تو اینجا نصفه شبی اومدی وسط زنا چیکار..خانومت میدونه 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
bahar_zd عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 4876 اینجا یه سایته زنونس..تو اینجا نصفه شبی اومدی وسط زنا چیکار..خانومت میدونه برو کامنت بالایی رو بخون ! میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
mucr7 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 48 منظورت از قدیمیا بعضی از آقایونه دیگه.. بعضی آقایون چرت زیاد میگفتن و میگن والا الان فکر میکنم میبینم هر چی احترام و ... گذاشته میشه واقعا بد تر میشه خدا وکیلی هر کسی گفته باید ببوسیش
bahar_zd عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 4876 من امدم همه رو به چالش بکشم شما الان باید جای دیگه باشی اینجا چکار میکنی شوهر میدونه اره بهش گفتم .. هروقت کارام تموم شد تو سایتم .. البته بعضی از خاطره خنده دار یا.. براش میخونم و.. چالشتو برا خودت نگه دار! میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
mucr7 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 48 اره بهش گفتم .. هروقت کارام تموم شد تو سایتم .. البته بعضی از خاطره خنده دار یا.. براش میخونم و..&nb ... واقعا متاسفام چون دروغ میگی حتما اونم این چرت پرتا رو میخونی براش بهت ذوق میکنه
mucr7 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 48 اره بهش گفتم .. هروقت کارام تموم شد تو سایتم .. البته بعضی از خاطره خنده دار یا.. براش میخونم و..&nb ... میتونید کارایی که از صبح بیدار میشین رو برام تایپ کنید
bahar_zd عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 4876 واقعا متاسفام چون دروغ میگی حتما اونم این چرت پرتا رو میخونی براش بهت ذوق میکنه هه .. مهم نیس تو باور کنی یاا نه .. من دیوونم ک با شما دارم حرف میزنم 😐 تو سایت زنونه بهت خوش بگذره!من با مردا مخالف نیستم ولی ادمایی مث شما ک جنبه ندارین و .. مخالفم 😐 میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
bahar_zd عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 4876 میتونید کارایی که از صبح بیدار میشین رو برام تایپ کنید لازم نیست .. میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
bahar_zd عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 4876 کم اوردی ن جوابتو میدم میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
mucr7 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 48 ن جوابتو میدم مادر شوهرم بهم سلام نمیکنه یا مثلا جواب تبریک عید رو بهم نداده دختر خالم اینام شد سر گرمی
bahar_zd عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 4876 مادر شوهرم بهم سلام نمیکنه یا مثلا جواب تبریک عید رو بهم نداده دختر خالم اینام ش ... پیشمون شدم از جواب دادن ب شما!دیگ ریپلایم نکن.. میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
آزیتاااااااا۷۴ عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 6349 وات د فاز بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤