بابا نمیخوام کمکم کنه .نمیره خونش .۴۵ روزه تقریبا زایمان کردم .هر روز ۲۴ ساعت باید تحملش کنم.وسواس فکری تمیزی اظطراب. پرحرفی .پروویی همه اینا رو داره .دخالت که دیگه چی بگم دیونم کرده
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگه خودت از پس کارهات برمیای به همسرت بگو دیگه وقتشه برگردیم به زندگی سابق و دست همه درد نکنه و ماما ...
نمیره عزیزم .میگه بچمو ول نمیکنم
وا.خب ب شوهرت بگو ببرتش😐😐😐دیگه چقد میخواد بمونه.چطور روش میشه اصن!
هیچی همنمیگه که بمونم نمونم. پدر شوهرم از خداخواسته بهش میگه بمون
به شوهرت بگو بگه مامان دستت درد نکنه برو خونت استراحت کن خانمم یه کم راحت باشه
اصلا حرف گوش نمیکنه هیجی حالیش نمیشه .صدبار بهش گفتم برو برس به کارات میگه نمیرم پیش بچه میمونم