2777
2789
عنوان

مادر شوهر پرو به چه زبونی بگم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 52 پست

بگو مامان جان خیلی خسته شدی این روزت توروخدا خدا حلال کن دیگه میتونی بری استراحت کنی نمیخوام بیشتر از این شرمنده شم

در تاریخ/۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودت از پس کارهات برمیای به همسرت بگو دیگه وقتشه برگردیم به زندگی سابق و دست همه درد نکنه و مامان رو فردا ببر منزلشون استراحت کنن

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
مادرتون چطور نیومدن؟

خونه مامانم بودم مادر شوهرم میومد میموند اعصاب مامانم داغون کرده بود منم مجبور شدم برگشتم خونه خودم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
میگه عرق کردی بو بد میدی الان..منظورم پروعه هر چی دید میگه. به مامانم‌ میگفت کثیفی به بچه دست نزن&nb ...

مادرشوهر منم ایتجوریه خیلی حسوده میگه فقط منو دوست داشته باشید رو دوست داشتن و نداشتن خیلی حساسه

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
خونه مامانم بودم مادر شوهرم میومد میموند اعصاب مامانم داغون کرده بود منم مجبور شدم برگشتم خونه خودم& ...

یا ابوالفضل

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

اگه من بودم خودم بهش میگفتم بره.تازه همون اول میگفتم نیازی نیست بیاد میخوام روزای اول زندگی سه نفرمون خودم و شوهرم بچمونو نگه داریم 😂😂😂

میدونم بهونه مسخره ای شاید بنظر بیاد ولی کلی حرف توشه

یعنی نیا دیگه نمیخوام

اونجا چیکار میکنه؟! 

زایمان کردم ولم نمیده عصبی شدم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خونه مامانم بودم مادر شوهرم میومد میموند اعصاب مامانم داغون کرده بود منم مجبور شدم برگشتم خونه خودم& ...

میگم دیگ..این اخلاقا ژنتیکیه

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋
میگه عرق کردی بو بد میدی الان..منظورم پروعه هر چی دید میگه. به مامانم‌ میگفت کثیفی به بچه دست نزن&nb ...

وای شما باید همون موقع جوابشو میدادی زنیکه پررو😖

به مادرشما گفته کثیفی به بچه دست نزن ! کاش مادرت میزد تو دهنش .

واقعابرای جی خوبه

من  مادرشوهرم اومده بود خونه نمیرفت بعد تو نی نی سایت سرچ کردم ی ذکری بخونم نوشته بعد سوره کوثر رو مثلا نه بار بخون فوت کن بهش حالا دقیق تعداد دفعاتش دو نمیدونم سرچ کنین

و واقعا قصد رفتن نداشت اما رفت 

عکسای خودمو میزارم‌تو پیجم میشه فالو کنین ؟minakhanomm77

من خونه مامانم بودم بهد زایمان ولی یه روز اومدم بچه رو ببرم دکتر مامانمم اومد من رفتم دستشویی به شوهرم گفتم برام صبحانه ببر رو مبل بخیه دارم نمیتونم بشینم شوهرم بچه گریه میکرد کمک مامانم بچه رو نگه داشته بود اومدم دیدم یه چایی برام شیرین نکرده داره تلویزیون میبینه خودم پا  اومدم شیرین کنم نتونستم بشینم بخاطر بخیه دیگه با بغض صدا شوهرم زدم مامانم اینقد ناراحت شد تازه من بخاز خونریزی شدید کلی چرک خشک کن استفاده کردم زیاد شیر نداشتم هی میگفت دختر من اینقد شیر داشت مامانم گفت اینم شیر داشته ولی خیلی چرک خشک کن استفاده کرده اینجوریه جای اینکه ناراحت بشه نوش گشنست اینو گفت😥😥😥😔

😆😆😆