2777
2789
عنوان

من باردارم؟

114 بازدید | 17 پست

سلام من سه روزه پریودیم عقب افتاده بود بیبی زده بودم منفی بود دیشب نزدیکی داشتم مایع لیزی میومد عصر لکه دیدم میرم دستشویی یکم خون میاد به شدت مریودی نیست خون روشن و کِش میاد  زیر دلم درد میکنه من باردارم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چند بار سوال کردی

ما که بی بی چک نیستیم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خخخخ😂😂😂😂😂

چجور توضیحی دوس داری بشنوی تا من بگم بهت

کامل توضیح دادم برات

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بی خیالش ‌...یا هستی یا نیستی ....نگران نباش ....برو  آزمایش خیالتو جمع کن ...۷ روز گذشت برو

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

بچه ها برید تاپیکاشو ببینید😐😐😐😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

حقته بترکی

وا چته

جدی میگم😑تو واقعیتم اینطوری گیر هستی یا فقط تو سایت اینطوری؟

جدی میگم😑تو واقعیتم اینطوری گیر هستی یا فقط تو سایت اینطوری؟

ن بابا فقط تو سایت اینجوریم میدونی وقتی ی موضوع مهمه برام تا ازش مطمعن نشم خیالم راحت نمیشه