2777
2789
عنوان

همسرم امشب به من توهین کرد!

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 53 پست
یانروسرکارتابیشترازاین بدعادتش نکردی یام اگ نمیتونی حتی ی قرونشم نگه نداربراخودت چیزمیزبخرسری هرچیم ...

نه کارمو دوس دارم ولش نمی کنم اونم زورش می گیره من پولامو خرج خودم می کنم البته یواشکی پس انداز هم می کنم شکر خدا توی همین ۶ ماه تونستم ۳، ۴ تومن جمع کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ریالم نده بزار دق کنه سکته کنه بمیره  سرکار نری هم واسه دوقرون باید جلوش دست دراز کنی

آره درسته کاملا قبول دارم چون تا قبل از شاغل شدنم پدرم درمیومد تا یه مبلغ ناچیزی ازش بگیرم

ب نظرم پولاتو بزار بانگ سودشو بگیر از سودش یکم بهش بده ولی نگو گذاشتی بانک 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

آره درسته کاملا قبول دارم چون تا قبل از شاغل شدنم پدرم درمیومد تا یه مبلغ ناچیزی ازش بگیرم

مال منم همینطور بود الان خودم درامد دارم خدارو هزززار مرتبه شکر این ازمن قرض میگیره من دست جلوش دراز نمیکنم

منم شوهرم خیییلی خسیسه 😃امروز عین موش تو تله بود هی میپرید اینور اونور تا موجودی کارتمو ببینه نذاشت ...

حالا دقیقا چی بهش بگم؟؟؟ واقعا ناراحتم توهین کرده دیگه نمیخوام اجازه بدم به توهیناش ادامه بده

مال منم همینطور بود الان خودم درامد دارم خدارو هزززار مرتبه شکر این ازمن قرض میگیره من دست جلوش دراز ...

به نظر من زن وشوهر یکی هستن ،من خودم باشم پول وحقوق  رو می دم به همسرم آینده تا خودش خرج رو مدریت کنه ویاداشت کنه کجا سرمایه گزاری کنیم من واون نداریم..زشته اینطوری آدم پس چرا میره ازدواج میکنه