2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم منم مشكل تورو داشتم ولي تموم شد ميدوني چرا؟؟چون خودم خواستم فراموشش كنم خودم خواستم و تونستم 

توبه كردم نمازمو خوندم از خدا خواستم نذر كردم دعا و قران خوندم تز ذهنم و قلبم رفت 

البته چون خودم خواستم تا نخواي نميشه 

تو نت بزن ي ايه از سوره حضرت ايراهيم خوبه هفت مرتبه 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

فراموش که نمیشه . آلزایمر که نداری

ولی کمتر به خوبیاش فکر کن . بدیهاشم به یاد بیار تا احساست کمتر بشه بهش 

ازش بت نساز ، یه بدرد نخوری بوده مثل خیلیای دیگه . 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
کتاب بخون وحواس توباموضوع کتاب پرت کن جاهایی که بااون رفتی نرو آهنگایی که اون ویادت میاره روگوش نک ...

دقيقا روزي كه تصميم گرفتم به فراموشي همه وسايلي كه منو ياد اون انداخت جمع كردم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خوب کردی چون اینطوری یادش نمیفتی

ميدوني بيشتر بخاطر اين بود كه خودم خواستم فراموشس كنم و فراموشش كردم