2777
2789
نه رو کمرم و شکمم بوود 

عزیزم قصد فضولی ندارم....اما واقعا قدر خودتون رو بدونید...چرا اجازه میدین کسی که هنوز تعهد همسری نداده باهاتون تماس داشته باشه...خیلی ناراحت شدم خوندم صحبتهاتون رو...

۷ ۸ روز دیگه بایدپریود شم اگر نشدم میگیرم  اگر بشم دیگه مشکلی نیس نه؟  چون میشه ماه سومی ...

اگر دو هفته از تاریخ مریضیت گذشت بگیر...

الان دیگه نه.

دیگه‌راحت کوتاه نیا...شیطنت هاتونو کردید الانم چیزی نیست‌.‌..سفت وایسا بیاد خاستگاریت...عشقتون از دست میره ها...از من گفتن‌بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم قصد فضولی ندارم....اما واقعا قدر خودتون رو بدونید...چرا اجازه میدین کسی که هنوز تعهد همسری ندا ...

تو مرحله نامزدی هستیم اما استرسم خیلی زیاده 

چیکار باید بکنم 

فک کنم خوندید شرایطمو 😭

اگر دو هفته از تاریخ مریضیت گذشت بگیر... الان دیگه نه. دیگه‌راحت کوتاه نیا...شیطنت هاتونو کردید ...

اره واقعا خودمم پیشیمونم ارزش این همه استرس رو نداره واقعا ولی 

میشه سوال منو جواب بدین شما ک تا دوماه پ میشدین چطوری فهمیدین باردارین علائمتون چی بود ؟؟؟؟

تو مرحله نامزدی هستیم اما استرسم خیلی زیاده  چیکار باید بکنم  فک کنم خوندید شرایطمو 😭

عزیزم..باور کن قصدم سرزنش نیست...شما باید از خودتون...موقعیتتون و منافعتون و همه داشته هاتون محافظت کنید...از شما داره سو استفاده میشه...زندگی مشترک ایندتون کم کیفیت یا حتی بی کیفیت میشه...جدی در مورد این قضیه فکر کنید و تجدید نظر کنید....رابطه فقط برای بعد ازدواجه...فقط بعد ازدواج...

فک نکنم گفتم شاید ریخته رو پشت و جلوی...اونجات چون شنیدم امکان داره ولی از رو شکم و کمر نمیره داخل & ...

یکم به اینا فکر میکنم اروم میشم میگم دوبارم که پریود شدم مشکلی نییس ولی  دوباره میگم نکنه چیزی شده باشه الانم ک بیکارم همش دنبال علآیم میگردم واقعا دارم دیوونه میشم 

تو مرحله نامزدی هستیم اما استرسم خیلی زیاده  چیکار باید بکنم  فک کنم خوندید شرایطمو 😭

به اونم استرس بده زود بیاد خواستگاریت یه وقت سر کار نگذاشته باشت بعدم نگیرت

یکم به اینا فکر میکنم اروم میشم میگم دوبارم که پریود شدم مشکلی نییس ولی  دوباره میگم نکنه چیزی ...

مطمئن باش پریود نیستی...اگر همینطور که بیان کردی بوده......از این جهت ذره ای نگران نباش...اما ...........

اره واقعا خودمم پیشیمونم ارزش این همه استرس رو نداره واقعا ولی  میشه سوال منو جواب بدین شما ک ...

ماه اول مریض شدم

ماه دوم‌..دو روز مریض بودم ولی یهو قطع شد

هرچی دم‌کردنی بلد بودم خوردم و داغ شدم‌و مریض نشدم

ازمایش دادم مثبت بود ۶هفته

بعد کم کم تهوعم شروع شد

مطمئن باش پریود نیستی...اگر همینطور که بیان کردی بوده......از این جهت ذره ای نگران نباش...اما ...... ...

دقیقا همینطور بوده ولی باز من نگرانم 

دوماه بعدشم سره تایم همیشگی پریود شدم پریودمم منظمه ولی هنوز استرس دارم 😭

اما چی ؟