2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست
جسارتا ینی سر خواستگار نداشتن میزدنتون‌؟

نه عزیزم 

نه بخاطر خواستگار 

کلا خیلی نرمال نیس 

😞😞😞

بعد از ازدواج هم خون به دلم کرده

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوب نیس  هیج علاقه ای به هم نداریم  خیلی بدی کرده بهم  ظاهرا خوبیم الان فقط ظاه ...

خداروشکــر ک الان زندگی خوبی داری😘☺

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

من از ۱۴سالگی داشتم بالاخره ۲۵به اصرار مادرم ازدواج کردم دوس داشتم بالای سی ازدواج میکردم

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
عزیزم ینی از نظر ظاهری مثلا چهرشون معمولیه؟

معمولی به پایینه 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
مرسی ولی تنها آدمی دارم شوهرمه  خیلی تنها و بی کسم خیلی

مگ میشه؟؟پدر؟؟برادر؟؟خاهر؟؟فامیل؟دوست؟؟نداری؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
برای مراسم خواستگاری و نامزدی هم باهاتون همکاری نکردن؟ 

نه عزیزم 

گذاشت بیان خواستگاری ها 

ولی کل هزینه شیرینی میوه خواستگاری 

هزینه های بعله برون 

حلقه و سایر هزینه های داماد 

هما و همه رو خودم دادم 

کل جهازم رو خودم خریدم 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
نه عزیزم  گذاشت بیان خواستگاری ها  ولی کل هزینه شیرینی میوه خواستگاری  هزینه ها ...

شاغل بودی؟؟پول از کجا اوردی؟؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792