2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعیت داره مطمئن باش فقط به جنسی که دلت میخواد فک نکن بیخیال باش تازه بچه بعدی رو هم نشون میده سوزن ...

خانمی این صد در صد درسته !!! ولی به هیچ عنوان دستت نباید تکون بخوره به هیچ عنوان!!

واس من شش سال قبل ک باردار بودم پسر دومم رو همکارم گرفت حتی یه بارم دستش کوچکترین لرزشی نداشت. بچه اولمو پسر نشون داد ک درست بود دومی هم پسر نشون داد ک درست بود!!سومی هم دختر نشون داد که الان دخملی باردارم

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
ادرار اول صبح یک قاشق نمک یا جوش شیرین بریز. اگه کف زیاد کرد پسر اگه هیچ تغییری نکرد دختره

همش الکیه.درضمن نمک برکت خداست گناه داره گلم به کسی این پیشنهاد رو نده

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
تخمدانت تیر نمیکشه؟من طرفه راستم تیر میکشید و بچم پسر بود

دقت نکردم، ولی احساس میکنم سمت چپم بهم سنگینی میده، یا به دنده چپ ک میخابم سنگینی و اذیتی حس میکنم، اما دنده راست راحته

همش الکیه.درضمن نمک برکت خداست گناه داره گلم به کسی این پیشنهاد رو نده

میتونه از جوش شیرین بجای نمک استفاده کنه گلم.

ولی برای من که صدرصد درست بود

خانمی اگه خطی به طرف بازو بره پسره!!! ولی اگع دایره بچرخه یا به طرف مچ دست بره دختره

نه قشنگ مدل پسر بود هفته 8زدم  اما ان تی هفته سیزده گف دختر..البته بهتر که دختر😍

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بزار یکی دیگه برات بگیره اینکه به جنسی که دوست داری فک نکنی تاثیر داره چون ذهن تاثیر گذاره بهتر اینک ...

من دختر دوست داشتم ..ان تی گف دختر  ..حالا بعد انومالی باز تست میکنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دقت نکردم، ولی احساس میکنم سمت چپم بهم سنگینی میده، یا به دنده چپ ک میخابم سنگینی و اذیتی حس میکنم، ...

تست سوزن و ادرار که قطعیه گلم . ولی از هفته ده میتونی انجام بدی. توی ادرار صبح در لیوان یبار مصرف سوزن خیاطی سالم میندازی میزاری ۲۴ساعت بمونه اصلا بر نداریش. بعد ۲۴ساعت سوزن رو بشور اگه زنگ زد یا سیاه شد دختره!!!اگر تغیر نکرد پسر!!من سه بار انجام دادمش هرسه بار سیاه سیاه شد