2777
2789
عنوان

خانما فقط

147 بازدید | 9 پست

قبول دارید بعضی دخترا ازدواج میکنن چیزتر میشن ینی ببخشید

س ک سی تر میشن ؟؟؟

دختر عمه ام چند ساله ازدواج کرده جوونه و یه بچه کوچک داره 

الان عکسشو دیدم  چندشم شد  

مجرد بود نه اینکه بیریخت باشه ها خوشگل بود 

اما الان چشاش یه حالیه   

جلو باباشو برادرشم دیگه خیلی راحت میگرده

قبلا کلا حموم میرفت لباس زیرشو میشست قایم میکرد تا خشک بشه

من بد فکر میکنم یا واقعا بعضیا اینجورین؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نارا حت نشی ولی بهتره فکرتو درست کنی برای آیندت بهتره که اگه زن بگیری یا شوهر کنی به مشکل نخوری

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

وا چ حرف بیخودی میزنیا

تو حتما برو واکسن کرونا رو از رو حالت چشاش کشف کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

حالا بنده خدا یه چیزی گفت..دوست منم میگه خانم ها بعد ازدواج یکم ترس و حیاشون میریزه..چون جلو همسر یا دکتر زنان...دیگه راحت میشن..😂😂😂 اما من قبول ندارم شرم و حیا بستگی ب خود شخص داره..خب جلو همسرم ک حلاله لازمه ی زنذگیه..دکتر زنانم مجبوره برا معاینه 

ربطی ب ازدواج نداره..من ازدواج کردم تازه بدترشدم..همش رنگا تیره میپوشم با حجاب کامل😔😔😔چون شوهرم و پدرش میگن زن باید نجیب باشه لباس تیره بپوشه ک جلب توجه نکنه..افسرذه شدم 😔😔😔

نارا حت نشی ولی بهتره فکرتو درست کنی برای آیندت بهتره که اگه زن بگیری یا شوهر کنی به مشکل نخوری

اخه چندشم میشه اگه اینجوری باشه

ناخداگاه اینو میبنم میرم تو اون فاز