2777
2789
عنوان

عمل افتادگی چشم

68 بازدید | 7 پست

سلام .کسی این عملو انجام داده ؟میخوام انجام بدم ولی خ میترسم.پیش کدوم دکتر انجام بدم .راستی ی دختر یک سال و نیمه دارم .لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه

من خودم یکی از چشمام انگار کشیده تر از اون یکی هست 

ولی اصلا معلوم نیست اگه بخوام خیلی خیلی خیلی دقت کنم یا دیگران دقت کنند متوجه میشن منم موندم باید چیکار کنم باید عمل شه ولی مشکل اینجاست که توی عکس معلوم میشه چشام کدومش کشیده تره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نکردم ولی دیدم

خیلی سادس نترس

حتی اگه بیهوش هم نکنن قطره ای میریزن تو چشم که هیچ چیزو تشخیص نمیدی

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
نکردم ولی دیدم خیلی سادس نترس حتی اگه بیهوش هم نکنن قطره ای میریزن تو چشم که هیچ چیزو تشخیص نمیدی

تو نت خوندم حدود 3 هفته تا یک ماه باید استراحت کنم .باوجود دخترم این مدت خیلی زیاده و هردو اذیت میشیم.

تو نت خوندم حدود 3 هفته تا یک ماه باید استراحت کنم .باوجود دخترم این مدت خیلی زیاده و هردو اذیت میشی ...

اره خو طبیعیه 

متاسفانه چشم خیلی کاربردیه

ولی به زیبایی بعدش فکر کن

فقط کمپرس سردو حتما اگه ندارین از داروخانه تهیه کن بعد عمل استفاده کن که خیلی اثر داره

نهایت یک هفته اولش خیلی مراقبت میخاد بعد که ورمش بخابه در حد کارای خونه(بجز بلند کردن چیز سنگین و خم و راست شدن و گوشی و تلوزیون نگاه کردن) دیگه اصلا مشکل ندارین

اون دوتا آخری رو جدی بگیر

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو