2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

64 بازدید | 3 پست

دیشب خونه مامانم خواهر م و برادرم و زن و شوهرشون دور هم بودن ولی من چون شوهرم یا باجناقش قهره خونه مادرشوهرش بودیم ، اونجا خونه مادرشوهرم همشون خواهر برادری روز عید دور هم جمع بودن خیلی دیشب دلم گرفت به خاطر قهرشون من نمیتونستم برم پیش خواهر و برادرم و باید شبفتی کنیم که یا من خونه مامانم باشم یا خواهرم ، ۴ تایی زن و شوهری نمیتونیم ، امروز خواب دیدم باهم آشتی کردن و خوشحال بودم به شوهرم خوابمو گفتم شروع کرد دعوا کردن و‌کفت دیگه تا هیچ وقت آشتی نمیکنه و‌جایی شوهر خواهرمو ببینه همش میگه میزنتش ، دعوا هم شوهر من شروع کرد و فحش داد الآنم حق به جانبه و حاضر نیست کوتاه بیاد چون اون فحش داده توقع دارم یه معذرت خواهی کنه که اونم نمیکنه ، و روابط خانوادگی مونو بهم زده ، داشتم حاضر میشدم برم خونه مامانم دعوامون شد اونجا هم نزاشت برم ، تو دعوا اظهار دلخوری از خواهر شوهرم کردم آخه یه بار خواهرش تو جمع با من داد و بیداد کرد شوهر م جلوش در اومد و از خونه بیرون رفت حال و هواش عوض بشه من تنها تو جمع بودم دوباره خواهرش سر من داد زد که مسبب تموم ناراحتیاشون منم و بی احترامی کرد یادمه بدنم میلزیذ خالش اومد آب قند دستم داد فشارم افتاده بود من باب درد و دل بهشون گفته بودم ما احترام عروسامونو میزاریم دیگه یادم نیست چیا گفته بودم ولی میدونم هر چی گفتم از ناراحتی و فشاری بود که بهم وارد شده و خواهرش شروع کرده بود ، بعد این نامردا فیلم گرفتن الان تو دعوا بهم گفت فیلمتو دیدم چیا گفتی و‌تو‌مقصزی خیلی دلم شکست خودش بود و دید خواهرش شروع کرد منم اگه حرفی زدم درد و دل کردم با خالش که اومده بود آرومم کنه ، خلاصه سر خواهر شوهرم دلم شکست و گفتم ازش نمی‌گذرم و هر چی با خواهر من بد باشی منم با خواهرت بد میشم ، روز عیدی بد دعوامون شد و رفت بیرون ، از وقتی بچه دار شدیم حس میکنم احساسش به من رفته و فقط بچه براش مهمه ، الآنم چند روزه اصرار داره شیر خشکیش کنه که بتونه از من جداش کنه تو دعوا علنی گفت ، خیلیی دلم گرفته دارم شیر میدم و گریه میکنم

تو هم میوتشون.موش ب دون 

میخوام همین کارو کنم دیشب تو اتاق اومدم به بچه شیر بدم خواهر شوهرم اومده تو اتاق نه تبریک سال نو گفت نه هیچی ، میگه سلام بچه ارو بده من ، کنم گفتم شیر داره میخوره نمیتونم از دهنش بکشم بیرون اخم کرد از اتاق رفت بیرون، بعد پیش شوهرم تحویلم میگیره شوهرم نیست یه مدل دیگه است ، خیلی عوضیه منم می‌خوام مثل خودش بشم باهاش خوبم تا زمانیکه شوهرم هست ولی تو خلوت نه کاری میکنم به صدا در بیاد تا منم از رفتارش فیلم بگیرم نشون بدم ، خیلی ازشون بدم اومد اصلا باورم نمیشه آنقدر پست باشن و تو اون صحنه بیان فیلم بگیرن! وقتی خواهر شوهرم داشت دعوا میکرد چرا فیلم نگرفتن ولی حرفی که من باب درد و دل گفتم فیلم گرفتن نشون دادن که منو بده کنن، اون موقع نامزد بودیم کاش موقع متوجه میشدم و جلو همشون درنیومدم نهایت تهش جدایی بود و بچه ای هم در کار نبود ولی حیف بعد ۳ سال فهمیدم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.