2777
2789
عنوان

بچه جاریم

715 بازدید | 29 پست

خانومای گل خواهشاً راهنمایی کنین

من با جاریم سه و نیم ساله قهرم تقصیرم سر اون بود پارسال عید پدرشوهرم اشتیمون داد فرداش رفتیم خونشون ولی اون خیلیییییی بی احترامی کرد و خونه ما نیومد دوباره قیافه گرف من دوتا بچه دارم اون یکی مال اون ده سالشه مال من کوچیکن دخترشم تحت تاثیر حرفاش قرارگرفته و سلام اینا نمی‌کرد (جاریم هم بچهای منو تحویل نمیگیره),دیشب رفتیم یه سر خونه مادر شوهر. رفتم که تو به دخترش محل ندادم اینم آشپزخونه بود رفته تو آشپزخونه گفته زنعمو منو تحویل نگرفت بعد رفتم که لباس عوض کنم مادر شوهرم داشت نماز می‌خواند خانوم خوبیه بهم قسم داد که جون داداشت با بچه حرف بزن بوهانو بده بغلش منم دیدم قسم داد رفتم باهاش روبوسی کردم اونم خوشحال شد ولی مامانش آتیشی بود هی میومد مینشست پیشم موقع برگشتم آروم گفت خداحافظ زنعمو 

الان میگم چرا حرف مادر شوهر رو گوش کردم خودمو خرد کردم 😭

کارخوبی کردی بچه بیچاره چ گناهی داره

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتاقا خوب کاری کردی ما هم با خواهر شوهرم ۳ ساله قهریم ولی دخترشو تحویل میگیرم چون بچه اس نباید به خاطر رفتار مادرش با بچه بد باشی دلش میشکنه خدا رو خوش نمیاد از لحاظ اخلاقی هم درست نیست 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

به نظرم بچه گناهی نداره. بچه ها طالب محبت هستن و جذب محبت میشن. این رفتار شما باعث نیشه هرچقدرم مامانش بدی از شما بگه اون باور نکنه. چون از زن عموش محبت دیده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اولا خانومی کردی خودتو خرد نکرد  ی پیش خانواده شوهر درثانی قرارنیس دوتاادم بزرگ باهم مشکل دارن بابچه هم بدرفتاری کنن ثالثا همش میگن بابچه توفامیل شوهرخوب رفتارکن تادراینده جلوفامیلاش پشتت میشن

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿

بچه ا چند سالشه 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی