2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 41 پست
عزیزم من نامزدیم خیلی از خیانت میترسم 😭😭😭حتی گریم هم میگیره بی دلیل بنظرت ب درد منم میخوره؟

معلومه که بدردت میخوره باهاش کار کن 

عشق بیشتر همسرت نسبت به خودت رو جذب کن

فکر خیانتم نکن چون کاینات همنو بهت برمیگردونه

مثلن نگو خدایا شوهرم بهم خیانت نکنه بگو خدایا شکرت که همسرم فقط عاشق منه

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید حرف گوش کن شدن شوهرت رو برای خودت جذب کنی نه اینکه بگی به حرف مادرش گوش نده چون این طوری حرف گو ...

مثلا چکارکنم عزیزم😔

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
مثلا چکارکنم عزیزم😔

اول اینکه حست رو نسبت به مادرشوهرت و شوهرت خوب کن و باور داشته باش که هر چیزی رو که بخوای میتونی به راحتی جذب کنی

تصور کن همیشه شوهرت به حرفت گوش میده و فقط از تو حرف شنوی داره بعد که اینو تصور کردی باید انقد عمیق بهش فکر کنی که ازش لذت ببری و بابتش خدا رو شکر کنی همیشه از جملات تاکیدی مثبت به زبان حال استفاده کن مثلن بگو خدایا شکرت که همیشه همسرم فقط به حرف من گوش میکنه

یعنی مثلا بگم تا دو ماه دیگه سرمایه گذاریم به سود بالایی رسیده اتفاق میفته؟ چجوری زمان براش تعیین کن ...

نه مثلن بگو خدایا شکرت که سود من در فلان ماه به مقدار بالایی رسیده

خدایاشکرت که همیشه سود بالایی دارم

اول اینکه حست رو نسبت به مادرشوهرت و شوهرت خوب کن و باور داشته باش که هر چیزی رو که بخوای میتونی به ...

مثل نامه فرشتگان فقط توذهنمون به خدا باشه مخاطبمون

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه