ghanarikhanoomi مدیر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2343 عنوان قانون جذب | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 41 پست سلام به همگی من سه سال هستش که با قانون جذب کار میکنم و خیلی چیزا رو جذب کردمچون درخواست های دوستی برای آموزش جذب زیاد بود و من واقعن نمیتونستم به همشون جواب بدم این تاپیکو زدم تا هر کس هر وقت سوالی در مورد قانون جذب داره بپرسه خدایا شکرت کاربری سه نفرس 1399/01/02 | 16:53 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویااااااا عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3988 یعنی خدا در جهان یه سری ذرات پر انژی به نام کاینات قرار داده که هر ارتعاشی رو از طرف شما دریافت کنن ... من میخام به عشقم برسم میشه؟ اگه نمیتونی عاشقش بمونی پس عاشقش نکن!
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7700 یعنی خدا در جهان یه سری ذرات پر انژی به نام کاینات قرار داده که هر ارتعاشی رو از طرف شما دریافت کنن ... پس باید همیشه به چیزای مثبت فکر کنیم وقتی انرژی مثبت ساطع کنیم مثبت هارو جذب میکنیم من از قیدت نمیخواهم رهایی
ghanarikhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2343 کیس رفته چطوری جذب میشه؟ کلا کات کات کرده. من به اون میفکرم ولی اون نه. در حد یکبار میخام برگرده و ... باید کنار هم بودنتون رو تصور کنی و ازش لذت ببری و بابتش خدا رو شکر کنی خدایا شکرت کاربری سه نفرس
ghanarikhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2343 ی سوال عزیزم توی امضات نوشتی دانشجوی پزشکی ...قانون جذی توش تاثیری داشته ؟ بله خیلی زیاد خدایا شکرت کاربری سه نفرس
ghanarikhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2343 کاش خلاصه وار یه خورده میگفتی بعد سوالامونو بپرسیم مرسی توی یکی از تاپیکام کامل توضیحش دادم اونو بخونید اینجا سوالاتونو بپرسید خدایا شکرت کاربری سه نفرس
kitty7300 عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 890 یه سوال واسه قانون جذب باید دو سه رو فکر ونیم راجع ب خواستمون کلا ولش کنیم بعدشیا که نهروزی یکبار بهش فکر کنیم و بقیه روز ولش کنیم؟؟ مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده
asimah عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 92 توی یکی از تاپیکام کامل توضیحش دادم اونو بخونید اینجا سوالاتونو بپرسید مرسی
نوویاااان عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1154 بله خیلی زیاد خدا رو شکر اخه منم میخام ادامه تحصیل بدم با اینکه خیلی چیزا با قانون جذب بدست اوردم اما یکم دو دلم خدایا مواظب همسر مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙
ghanarikhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2343 چیا بدست آوردی با قانون جذب؟ رشته و دانشگاه مورد علاقه امحالت موهامدرمان شدن بیماری یکی از عزیزانمماشین و حقوق و خونه دلخواهمو........ خدایا شکرت کاربری سه نفرس
mahta333 عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 10691 رشته و دانشگاه مورد علاقه ام حالت موهام درمان شدن بیماری یکی از عزیزانم ماشین و حقوق و خونه دلخوا ... خیلی طول کشید بهشون برسی؟اگه اداشو دربیاریم ولی زیاد مطمئن نباشیم بازم جذب میشه؟ .
ghanarikhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2343 چطوری هست؟ میخوام همسرم به حرف مادرش گوش نده وقتی به ضررمون هرچی اندازه داره باید حرف گوش کن شدن شوهرت رو برای خودت جذب کنی نه اینکه بگی به حرف مادرش گوش نده چون این طوری حرف گوش نکردنو برا خودت جذب میکنی از جملات مثبت به زبان حال استفاده کن خدایا شکرت کاربری سه نفرس
ghanarikhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2343 خیلی طول کشید بهشون برسی؟ اگه اداشو دربیاریم ولی زیاد مطمئن نباشیم بازم جذب میشه؟ نه سر زمانی که میخواستم رسیدممهمترین چیز تو قانون جذب ایمان قلبی تا باور نداشته باشی هر کاری کنی جذب نمیشهباورت رو قوی کن خدایا شکرت کاربری سه نفرس
ghanarikhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2343 خدا رو شکر اخه منم میخام ادامه تحصیل بدم با اینکه خیلی چیزا با قانون جذب بدست اوردم اما یکم دو دلم&n ... حتمن میتونی ولی تلاش هم مهمه خدایا شکرت کاربری سه نفرس
ghanarikhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 2343 یه سوال واسه قانون جذب باید دو سه رو فکر ونیم راجع ب خواستمون کلا ولش کنیم بعدش یا که نه روزی یکبا ... روزانه یه زمانی رو بهش اختصاص بده و دیگه بقیه روز بهش فک نکنبهترین زمانش هم شب قبل خواب یا صبح بلافاصله بعد بیدار شدنه خدایا شکرت کاربری سه نفرس
kitty7300 عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 890 روزانه یه زمانی رو بهش اختصاص بده و دیگه بقیه روز بهش فک نکن بهترین زمانش هم شب قبل خواب یا صبح بلا ... مرسی عزیزم مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده