2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی سوال(بااجازه استارتر) من دارم قرص ضد بارداری میخورم اولین بارمه ۳ تامونده تموم بشه دیگ نبایدنزدیکی داشته باشم؟نمیدونم تاکی میشه نزدیکی داشت؟؟

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

روزهای ۱۲.۱۴.۱۶.۱۸ سیکلت نزدیکی کن

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
بچه ی سوال(بااجازه استارتر) من دارم قرص ضد بارداری میخورم اولین بارمه ۳ تامونده تموم بشه دیگ نبایدنز ...

قرصتو بخور نزدیکیتم داشته باش.چرا نباید نزدیکی کنی؟ 

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
قرصتو بخور نزدیکیتم داشته باش.چرا نباید نزدیکی کنی؟ 

نمبدونم تالانخوردم بلدنیستم چطوره چون میگن اسپرم ۷۲ ساعت زنده میمونه تو رحم میگم شاید مثلا امشب نزدیکی داشته باشم فردا قرص تموم بشه اسپرم اون داخل زنده باشه حامله بشم🥺

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
یعنی 12 بعد پری؟؟؟

برو تو اینترنت ماشین حساب تخمک گذاری هست تاریخاتو بزن بهت میگه

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
یعنی 12 بعد پری؟؟؟

اره ۱۲ روز بعد اولین روز پریودیت

نمبدونم تالانخوردم بلدنیستم چطوره چون میگن اسپرم ۷۲ ساعت زنده میمونه تو رحم میگم شاید مثلا امشب نزدی ...

وقتی قرص بخوری یعنی بدنت اون ماه هیچ تخمکی نداره پس اسپرمم اگه بمونه هیچی نمیشه

بچه ی سوال(بااجازه استارتر) من دارم قرص ضد بارداری میخورم اولین بارمه ۳ تامونده تموم بشه دیگ نبایدنز ...

قرص زد بارداری بخوریم تا فرداشم که تموم بشه نزدیکی اشکللی نداره عزیزم

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍