2777
2789
عنوان

احتمال زایمان

178 بازدید | 26 پست

بچه ها من دیروز سردرد وسرگیجه داشتم ازصبح شکم هم یکمی دردداشت اومدم زایشگاه گفتن بایدبستری بشی ازدیشب کلی ازمایش و سونو...همه چی خوب بوده فقط ی ذره کم پروتئین توادرارم بود

حالاازصبح گالن دادن پرکنم تا24 ساعت

کسی تجربه داره ببینم چی میشه اینجادرست حرف نمیزنن بخاطرکروناهم زایشگاه همراه راه نمییدن

البته من هفته38 ام

گل به سرم! گل پسرم!دنیام پسرم...

ببخشید هییچ جا همراه راه نمیدن ؟؟؟؟ منطورم خصوصیا و سزارین؟ 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سی و هشت هفته ک زایمان خطری نداره..من سی دوهفته رحمم شل شد زنک بود زایمان کنم ک خداروشکر بخیر گذشت و ...

اززایمانش نمیترسم خسته شدم گفتم الان ک بستریم امپول بزنیدزایمان کنم میگ الان زوده

میگم اگ پروتئین باشه یانباشه چی میشه 

احتمالا دفع پروتئین داری که نگهت داشتن.هیچی نمیگن که😬منو نگه داشتن تو یه اتاق تک تخته ی مجهز با یه پرستار گذاشتنم.بهم آمپول فشار زدن وسطای ظهر هردومون داشتیم از دست میرفتیم.خودم یه لحظه احساس گیجی کردم و بچم هم ضربان قلبش اومد رو۷۰.دکترا ریختن سرم بهم اکسیژن وصل کردن.مانیتور وصل کردن.به شکمم یه ان اس تی دیگه هم وصل کردن.۱۲ ساعت صبر کردن دردم نگرفت بردنم عمل.آخرشم نفهمیدم چم بود😟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

خوشبحالت که 38هفته ای،من از دیروز لگنم درد میکنه و خیلی ببخشید ضربات جنینمو تو واژن احساس میکنم😭😭😭دارم میمیرم از نگرانی دکترم گفت اگه درد لگنت با مسکن آروم نشد برو بیمارستان،میترسم😭😭😭

خخ تو ک دیگ اذیت و کشیدی رفتی بیمارستان ی دفعه زایمان کن برو خونه دیگ دوهفته دیگ پانشی بری اونجا خخخ ...

اره خدااززبونت بشنوه

خسته شدم لگن دردنمیذاره تکون بخورم میگم یبارکاری بشه راحت بشم وزن بچمم 3 کیلو66 بود واومی بودنمیدونم چراخوششون میاداذیت کنن

اززایمانش نمیترسم خسته شدم گفتم الان ک بستریم امپول بزنیدزایمان کنم میگ الان زوده میگم اگ پروتئین ب ...

والا من از پروتین سر در نمیارم...ولی یادمه ک سی و دوهفتع بودم بیمارستان تخت بغلیم پروتئین ادارش بالا بود بستری بود...بعد چن روز هی ازمایش ادرارو نمیدونم چن تا چیز دیدن ک میزانه مرخص شد...

احتمالا دفع پروتئین داری که نگهت داشتن.هیچی نمیگن که😬منو نگه داشتن تو یه اتاق تک تخته ی مجهز با یه ...

شماهم باعلایم من رفتی بیمارستان!!؟ 

دفع پروتئین خطرداره؟ امکان داره مرخص کنه یان زایمان

اره خدااززبونت بشنوه خسته شدم لگن دردنمیذاره تکون بخورم میگم یبارکاری بشه راحت بشم وزن بچمم 3 کیلو6 ...

خخ  کرم دارن..لگنت چرا درد میکنه گلم؟؟منم تو بارداری خیلی اذیت شدم..صبا پامیشدم زیر دلم درد میکرد یا کف پاهام کمرم..وایی یادم‌میوفته میخوام دق کنم خخ

شماهم باعلایم من رفتی بیمارستان!!؟  دفع پروتئین خطرداره؟ امکان داره مرخص کنه یان زایمان

من ۴۰ هفته و ۵ روز بودم دردم نمیگرفت.افزایش وزن ناگهانی داشتم.رفتم بررسی کردن بستریم کردن.اگر زیاد باشه نگهت میدارن زایمان میکنی دیگه.تَرسِت واسه چیه🤔دیگه وقتشه دیگه😁

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
خخ  کرم دارن..لگنت چرا درد میکنه گلم؟؟منم تو بارداری خیلی اذیت شدم..صبا پامیشدم زیر دلم درد میک ...

خب هم پیاده روی میکردم هم ورزش های امادگی زایمان ازطرفی شکمم افتاده شده

دردمیکنه دیگ

خیلی سخته بخدا 

من ۴۰ هفته و ۵ روز بودم دردم نمیگرفت.افزایش وزن ناگهانی داشتم.رفتم بررسی کردن بستریم کردن.اگر زیاد ب ...

منم هفته پیش بهداشت بهم گف تویک هفته بیشتراز1 کیلواضافه کردی 

نگرانم ک سرسری بگیرن مرخصم کنن خدایی نکرده اتفاقی بیوفته خواهر