2777
2789
عنوان

مهمون کمک

133 بازدید | 14 پست

توروخدا یه متنی یه چیزی بگید بزارم استوری. خواهرشوهرم اینا ٢۴ ساعته درحال گشتن و اینان قراره تواین یکی دوروز بیان خونمون. خودمم یک ماهه قرنطینه ام .این درسته که من یکماه قرنطینه باشم بعد ازاونا بگیرم؟ شوهرم غیر مستقیم بهشون گفت ولی کوتا بفهمن😭😭

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂
اگه زنگ زدن درحالی که داری از سرفه میمیری و صدات خستس بگو درخدمتیم بفرمایید

بخدا بازم میان اگه عین خیالشون بود که ٢۴ ساعته بیرون نبودن 

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس دارم نگران بچمم. توروخدا یه متنی چیزی بدید بزارم استوری 

بخدا بازم میان اگه عین خیالشون بود که ٢۴ ساعته بیرون نبودن 

خاله منم همین درگیریو داره خانواده شوهرش دسته جمعی میخوان بیان خونش چون فهمیدن حساسه من اگه جات بودم درو روشون باز نمیکردم 

اگه ازونایی هستن که قبلش زنگ میزنن که ماداریم میایم  تلفنشونو جواب ندین 

عزیزم مستقیم بگو ما تو قرنطینه هستیم 

یا از همین جملات در خانه بمانیم و اینجور چیزا استوری کن

حق داری ناراحت باشی  انصافا

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
عزیزم مستقیم بگو ما تو قرنطینه هستیم  یا از همین جملات در خانه بمانیم و اینجور چیزا استوری کن ...

ندارم که استوری کنم 😔

خاله منم همین درگیریو داره خانواده شوهرش دسته جمعی میخوان بیان خونش چون فهمیدن حساسه من اگه جات بودم ...

آخه چرا نمیفهمن واقعا حداقل بگو برید بیرون ولی دیگه اینقد شعور داشته باشید که خونه بقیه نرید . بخدا اعصابم خورده 😭

ای بابا استوری کن دوستان و فامیل و خانواده محترم از پذیرش شما در خانه معذوریم... لطفا مراجعه نفرمایی ...

بدنمیشه؟؟

آخه چرا نمیفهمن واقعا حداقل بگو برید بیرون ولی دیگه اینقد شعور داشته باشید که خونه بقیه نرید . بخدا ...

از بس بیشعور و احمقن 

من دو هفتست استوری میذارم باز دیروز اومدن در خونه ما و بابام اینا رو میزنن... نه ما باز کردیم نه اونا... برن به درک 

بابا بد کدومه؟ مگه جونمون رو از سر راه اوردیم که فدای یه عده بیشعور زبون نفهم کنیم؟ 

این و گذاشتم استوری