2777
2789
دورازجون تو سعی کن تو رشته خودت یکیو تور کنه ترمت بره بالا سخت میشه😅

تور كردن بلد نيستم 

يكيو تور كردم ولي هي ميخواد فرار كنه بخاطر اينكه اعتماد به نفسش پايينه و ميگه خانواده هامون بهم نميخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقایون فقط  انسان کامل میخواد  از نظر من هیچکس انسان کامل نیست . اگر کوچکترین مشکل داشته ب ...

اینجوری هم نیست...من پسرای خوبی رو دیدم که با دخترایی که واقعا بهشون نمیخوردن ازدواج کردن 

چه غلطي كردم درس خوندم

عزيزم اين چه حرفيه ميزنى ، چرا كلاً اينطور فكر ميكنى ، عزيزم بايد به خودت اهميت بدى ، حالا همين پسرايى كه ميگن الان اينجا از دختراى تحصيل كرده خوششون نمياد و اينچيزا اينا مشكل دارن عزيزم ، بعدم دو روز بعد خواهراشون درس ميخونن ميزنن تو سر زناشون و اينا

كلاً خودت رو دست كم نگير ، نميگم مغرور باش ، ولى هميشه بايد به خاطر خودت تلاش كنى و به جاهاى خوب برسى و سعى كنى مستقل باشى و ايشالا تو همين راه يه پسر با همين اهداف برات پيش مياد كه باهم به جاهاى خوب برسين

پسرايى كه اطراف من هستن اتفاقا از دخترايى كه بيكار يه جا ميشينن خوششون نمياد 😁، و اينكه به نظرم پسر ...

باورت نمیشه ما بچه های پزشکیمون هرکودوم ازدواج میخاستن بکنن یا دوست دختر داشته باشن اکثر یه رشته بیخود خونده دختره یا کلا دیپلم بش میگیم چرا اخه چرا بایکی مثه خودت ازدواج نمیکنی میگه دختری که درس خونده آشپزیش خوب نیست سرکشه پس فردا هی براهمه چی میخاد جلومون وایسه زیادی مستقلن برن سرکار اینجوری بمون‌وابسته اس خیلی بهتره

نه بابا این تفکرات چیه😑۳۰سال که سنی نیست ادم عاقل تر میشه قرار نیست کم محبت تر بشه که😑به نظرم حتی ...

نه اين حرف غلطه چون ادم تو هر سني يه ذوقي داره بعد ديگه هيچ حسي بهش نميمونه

اره خب كمه ولي ما هم شانس نداريم

والا اون روز یه بنده خدایی داشت باهام حرف میزد گفت سایه دختر خوب سراغ نداری واسه داداشم😂😂میخواستم بگم لهنتی جلوت وایستاده😂😂😂

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
نه اين حرف غلطه چون ادم تو هر سني يه ذوقي داره بعد ديگه هيچ حسي بهش نميمونه

چی بگم ولی به نظرم باید سعی کنه که حسو حالشو همیشه تازه نگه داره دیگه 

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
اینجوری هم نیست...من پسرای خوبی رو دیدم که با دخترایی که واقعا بهشون نمیخوردن ازدواج کردن 

خب شانس دارن من کوچکترین مشکل رو دارم وقتی که خواستگارم زنگ میزنه مشکل کوچولو بهشون بگیم به راحتی رد می کنه