2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون هیچ مردی نمیتونه ببینه همسرش از خودش سرتره. اکثر پسرا هم ب خاطر شرایط مالی مجبورن کار کنن و ب تحصیلات عالیه نمیرسه و دیگه دانشگاه نمیرن. اونایی هم ک تحصیلات دارن متاسفانه بیکارن و اکثرا شرایط ازدواج ندارن

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
خب شايد واقعا ايده ال نيستي يا اينكه حداقل دو سه تا پوهن مثبت نداري 

شغل خوب دارم البته تازه راه افتاده آزاده .. تحصیلاتمم مهندسی خوندم.. ظاهرمم خوبه به نسبت.. از نظر خانوادگی هم خوب و موجه تو محل و آشنا

نمی دونم چرا نشده تا الان

پسرا کلا از کسی که زیاد درس خونده باشه و شاغل باشه خوششون نمیاد چون خیلی چیزا رومیدونن و جلوی یه سری ...

پسرايى كه اطراف من هستن اتفاقا از دخترايى كه بيكار يه جا ميشينن خوششون نمياد 😁، و اينكه به نظرم پسرايى كه اين نظرو دارن جز همون خواستگار هاى بد محسوب ميشن كه نباشن بهتره ، والااا

ببخشید قصد جسارت و اسائه ادب خدمت حضار ندارم  ولی چرا استدلالی به کار میبرید که انگار آقایون م ...

دارن ولی اوناییم که تحصیلات خوب شغل خوب دارن میگن ما زن خونه میخایم که بشینه بچه بزرگ کنه به کارای خونه برسه