2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

46 بازدید | 3 پست

سلام عزیزای دلم عیدتون مبارک

انشالله تو سال جدید هر ارزویی ک دارین بهش برسین

اگ میتونید کمکم کنید 

من تو این روزای کرونایی میترسم برم دکتر

پریودیام منظمه بین۲۶تا ۲۸روز متغیر

۲۰بهمن پریود شدم روزچهارم پریودی فکر کردم پریودی تموم شده رابطع پر خطر داشتم

و بلافاصله بعدش قرص اورژانسی ۰/۷۵خوردم ۱۲ساعت بعد یکی دیگ و چندساعت بعدشم یکی خوردم

درکل۳تاقرص خوردم ک بلافاصله بعدقرص خون اومد ک مطمئنم مربوط ب پریودیه

پریودی ک تموم شد ۶روز بعدش یعنی ۳۰بهمن من لکه بینی قهوه ای خیلی تیره داشتم طوری ک نیاز ب پد نبود

الان من هنوز پریود نشدم نگرانم بنظر شما امکان بارداری هست

من با این شرایط خیلی میترسم پامو از خونه بیرون بذارم تورو خدا کمک کنید خیییلی خیلی دعا میکنم براتون

عزیزم احتمالش خیلییی کمه باردار باشی همون خون برلی قرص بوده اما من خودم با همین اورژانسی باردار شدم اما کلا لکه ای ندیدم تا یک ماه بعدش هم لک دیدم برای بارداریم بود شما یه تست بزن که خیالت راحت باشه اما بعیده باشی

پســــــــــــــــــــرم قلـ💙بـم دخــــــــــــــــترم دنیـ💗ام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم احتمالش خیلییی کمه باردار باشی همون خون برلی قرص بوده اما من خودم با همین اورژانسی باردار شدم ...

ممنونم ک جواب دادی عزیز دلم انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده

من چندروزه دارم تاپیک میزنم کسی جواب نمیده یعنی من بعد از قرص دوباره خونریزی داشتم خیالم راحت باشه؟؟؟؟

شما بعد از قرص خونریزی یا لکه بینی نداشتین؟