2777
2789

بله من یه ست کامل آبگوشت خوری دارم 😃😃😃😃

البته بیشتر وقتا آبگوشت و رو هم تو دیگ سفالی میپزم 

ماست هم یکی دوبار زدم تو ظرف سفالی عالی میشه 😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چشم و هم چشمی نگیر اگه واقعا استفاده میکنی بگیر . برای دوغ و اب خوبه ، خنک میمونه . 

مجردم هنوز😂 یه پیجی هاست کارای سفالی داره خیلی خوشگلن😍😍😍

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
بله من یه ست کامل آبگوشت خوری دارم 😃😃😃😃 البته بیشتر وقتا آبگوشت و رو هم تو دیگ سفالی میپزم  ...

خیلی با حالن😍😍😍😍

بله من یه ست کامل آبگوشت خوری دارم 😃😃😃😃 البته بیشتر وقتا آبگوشت و رو هم تو دیگ سفالی میپزم  ...

چند نفره است؟

خیلی با حالن😍😍😍😍

سلام عیدتون مبارک سال خوبی پیش رو داشته باشید😍😍😘😘😘

بله من دوسشون دارم ظروف سفالی رو کلا معتقدم دوغ و رو هم باید تو لیوان سفالی خورد 😂😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چند نفره است؟

من یه دیگ دونفره دارم یه ده نفره 

ولی ظرفام شیش نفره اس 

دوتا پارچ سفالی هم دارم 

سلام عیدتون مبارک سال خوبی پیش رو داشته باشید😍😍😘😘😘 بله من دوسشون دارم ظروف سفالی رو کلا معت ...

سلام عزیزم سال نو شمامم مبارک اره عالی

من یه دیگ دونفره دارم یه ده نفره  ولی ظرفام شیش نفره اس  دوتا پارچ سفالی هم دارم

اهومم  خیلیمم عالی

من یه دیگ دونفره دارم یه ده نفره  ولی ظرفام شیش نفره اس  دوتا پارچ سفالی هم دارم

این پیجه یه ست  کامل ابگوشت  خوری داره هم دیگش هم  کاسه هاش هم پارچ و لیوان همش باهش  از ست دو نفره داره  تا شیش

این پیجه یه ست  کامل ابگوشت  خوری داره هم دیگش هم  کاسه هاش هم پارچ و لیوان همش ...

چه خوب 😍

بخرید حتما پشیمون نمیشید ☺