رفتم جلو در خونشون باهم رفتیم پارک دوستمم بود اون عقب بود که اگه کسی دید شک نکنه بعد یه مسیری جلو جلو میرفت رسیدیم پارک از دوستم جدا شدیم انقد استرس داشتیم پاهامون میلرزید پارکم دقیقا جلو خونه عموش بود اروم دستشو گزاشت رو شونم بعد نیم ساعت دیدم قشنگ بغلم کرده کلیم حرف زدیم برگشتنیم اول منو رسوند بعد خودش رفت خونه اولینو اخرین باری بود که میرفتیم بیرون
این استارتر با این خنده ای که میکنه فکر کنم یه عمر دنبال دوست پسر میگشته .
از هموناست که امروز با یه پسری دوست شده از فردا باید روزی 6 مرتبه تاپیکاشو در مورد روابط خودش و دوست پسرش بخونیم .
کار در منزل ! بچه ها اینایی که میان تاپیک میزنن به اسم کار در منزل ای دی میزارن براتون و میرید تلگر ام بهتون میگن 30 هزار تومن بریزید به حساب شرکت دانش بنیان تا استخدام بشید , همش کلاه برداریه , اینا یه مشت حروم خور دزد هستن گولشون رو نخورید .
رفتم جلو در خونشون باهم رفتیم پارک دوستمم بود اون عقب بود که اگه کسی دید شک نکنه بعد یه مسیری جلو جل ...
به به دستشو گذاشت روت و مالید و بغلت کرد . چه افتخاری , بده مامانت برات اسفند دود کنه .
کار در منزل ! بچه ها اینایی که میان تاپیک میزنن به اسم کار در منزل ای دی میزارن براتون و میرید تلگر ام بهتون میگن 30 هزار تومن بریزید به حساب شرکت دانش بنیان تا استخدام بشید , همش کلاه برداریه , اینا یه مشت حروم خور دزد هستن گولشون رو نخورید .