قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو گروهی که لینکش رو دوستان فرستادن عضو شدم اما بیشتر صحبت عمل اول و از ترمیم صحبتی نیست به نظرم کاش یه گروه ترمیمی مجزا داشته باشیم یا همینجا صحبت و تبادل نظر کنیم
و دوستانی هم که ترمیم کردن به ماها که در صف انتظاریم کمک کنن لطفا
سلام خانوما من اصفهانم میخوام عمل کنم بینیمو پزشک خوب میشه پیشنهاد بدین خداخیرتون بده
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
وای تورو قران مث من دقیقا😭😭😭😭 با هزار امید رفتم عمل کردم گچ رو ک بتز کرد دیدم افتضاحه گفتن ورمه ورمش ک رفت ماه سوم هم کج هر سرش گرد و افتاده گف باشه بعد یه ستل ترمیم 😭😭😭 جون ندارم دیگه واس عمل اونم گف باید غضروف پیوند بدم خوب بشه😭😭😭😭توروخدا پیشش عمل نکنید گزینه های دیگه رو برا عمل ببینید گفتن حامدی کج میکنه باور نکردم تا خودم ضررشو کردم
با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹