2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849464 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فروم خیلی فعال و مفید بود . متأسفانه از زمان ظهور وایبر و بعد تلگرام دیگه کسی اینجا فعالیت نمی کنه و مطلب جدیدی اضافه نمیشه. الان وقتی صفحات آخر رو مرور می کردم فقط تبلیغاتچی ها رو فعال دیدم که همچنان مشغول کار و مخ زدن هستند.  توصیه من به کسانی که دنبال ترمیم هستند:

ترمیم کار بسیار سختی هست که از عهده هر دکتری بر نمیاد. ممکنه یه پزشک صدها عمل اول بینی انجام داده باشه اما در خصوص ترمیم کاملاً ناتوان باشه. حواستون باشه با پزشک های جوان و کم تجربه که حتی چند تا عکس عمل اولی هم ندارند یه وقت ترمیم نکنید. بعضی از پزشکا هم تصاویری که منتشر می کنند "بلافاصله بعد از عمل" هست که به نظر من هیچ اعتباری نداره. چرا که بینی بعد از عمل تا مدت یک سال تغییر می کنه و بنابراین اگه ایراد داشته باشه کم کم نمایان میشه. گول اسم های قلمبه سلمبه رو نخورید. پورفوسوری که حتی یه عمل اول بینی هم انجام نداده به هیچ وجه نمی تونه ترمیم کار خوبی باشه. من از پزشک خاصی اسم نمی برم ولی اگه به مطالب قدیمی سال های 93 تا 95 مراجعه کنید اسم دکتر های با تجربه رو می تونید ببینید. 

یه روشی هم که اخیراً تبلیغات چی ها بکار می برند اینه که اسم پزشک های مد نظر خودشون رو لابلای اسامی پزشکهای با تجربه به بقیه غالب می کنند. پس به هر لیستی اعتماد نکنید. 

ضمناً حواستون باشه یک یا چند تا بازخورد منفی باعث نشه که روی تمام کارهای خوب یه پزشک خط بکشید و اونو از لیستتون خارج کنید.

امیدوارم که به نتیجه دلخواهتون برسید

مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
من ۱۰ سال پیش عمل کردم ولی بینیم غضروف اضافه دراورده نوکش شما دکتر خوبی برای ترمیم پیدا نکردین؟

من ۴ ماهه عمل کردم اما دماغم هنوز انگار قوز داره و کجه..نه متاسفانه دارم کل صفحات این تاپیک رو می خونم تا ی دکتر خوب پیدا کنم..کسی هم نیس که لینک گروه رو بفرسته