2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849504 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فتح سامی بچه ها میگفتن که قبلا یکی باهاش ترمیم کرده بود خوب نشده بود نینا سل هم که عمل اولی سامیه میگفت ترمیم سامی زیاد خوب نیست ولی خودت برو مطب تحقیق کن شاید خوشت بیاد تو تاپیک قبلیم یه خانومی با سامی ترمیم کرد اسمشو یادم نمیاد چند روز بعد ترمیش اومد نوشت که راضیه ولی عکس نذاشت الانم نمیدونم که هنوز راضیه یا نه چون با ورم نظر داده بود

دوستانى که راجب ترمیم سامى پرسیدن من پارسال باهاش ترمیم کردم, از بینیم راضیم البته بینى من خیلى از نظر ظاهر پرکار نبود و فقط احتیاج به ظریف کارى داشت . به عبارتى دکتر قبلیم گندکارى نکرده بود ولى به شدت کم کارى کرده بود اما وقتى سرعمل بینیم رو باز کرده بود از داخل خیلى ایراد داشت بینیم رو هم یه قوس خیلى ملایم داده, فقط باید بهش گفت که قوس زیاد نده مشکل تنفسى هم داشتم که بعد ترمیم خوب شده
ممنون نسى و مونیکا جان من خودم راستش خیلى نمیتونم بگم چه جوریه اما کسایى که دیدن یه سرى میگن نیمه فانتزى یه سرى میگن طبیعى شیک من خودم چون خیلى بینى کوچیک دوست نداشتم سامى رو انتخاب کردم, چون زیاد ارتفاع بینى رو از کنار کم نمیکنه. البته اگه لازم باشه اینکارو میکنه. اگر بیس بینى کوچیک باشه در نهایت بینى کوچیک در نیاد ولى اگه نباشه از نظر ارتفاع نرمال میشه نه کوچیک
سپاکو جون عکس دومیه فکر کنم سجادیان میتونه اون مدلی دربیاره بینیو البته به بیس بینی هم ربط داره خوب هر بینی رو نمیشه اینجوری دراورد
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
لی لی بیت جون آسمون هنوز نیومده اینجا شاید نمیتونه اگه به‌عنوان دوستت داشتیش تو لیستت آدرس اینجا رو واسش بفرست
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!