2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849490 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتیجه گیری من از م ن ا ف ی: واسه ترمیمی های داغون خیلی خوبه. ترمیمی هاش راضی بودن. من با 6 نفر ترمیمی صبحت کردم که دوتاشون بار چهارمشون بود عمل کرده بودن. ولی برا عمل اول زیادی طبیعی هست و باید باسلیقه اتون جور باشه. از ترمیم س ا م ی هم اگه کسی چیزی میدونه بگید.مرسی
دوستم خواهرش مامانش هر سه پیش سعید گودرزی عمل کردن هر سه خوب شدن دوتاشون طبیعی یکی نیمه فانتزی شدن به نظر من با اینکه گوشتی بودن خوب بینیشونو جمع شده منم میخواستم با سعید گودرزی اول عمل کنم ولی نمیتونستم بیام تهران واسه همین پیش ترحمی عمل کردم مامانش چندین سال پیش وقتی دکتر همدان بوده دوستم میشه گفت سه سال خواهرشم قبل تر
چه بد کی عمل کردی؟ والا بینی دوستم سال اول دانشگاه بعد عمل کج بود بزرگ الان سال آخر دانشگاهمم بینیش دیگه کج نیست کوچیک شده برعکس بینی من که روز به روز بزرگ تر دراز تر میشه من بینیشونو دوست داشتم بینی مامانش این همه سال که عمل کرده نه کلیپسی نه دراز نه گندس نه بینیشون کوتاه نیست
سپاکو حالا ناراحت نباش دوستم ماشالا همه ی دکترا کار خراب دارن ************* هر کی از همدان داره این تاپیک میخونه چه خواننده خاموش چه روشن ازش خواهش میکنم با ترحمی هیچ وقت عمل نکنه هیچ وقت
مرسی. فروغ جان. دکتر به منم گفت 70 درصد بهتر میشی. ولی خیلی می ترسم این همه هزینه و بدبختی واسه مثلا 50 درصد. ولی خوب انگار راه دیگه ای هم نیس. سامی هم که میگن خیلی قوس میده.البته یه عمل اولی ازش دیدم قوس و سربالا و کوتاه. ولی خودش گفته بود سر بالا کن و دکترو مجبور کرده بود ولی الان پشیمون بود.