قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام دوستان دکتر کم ریسک و کار درست برای ترمیم دکتر امین آمالی دوست من پیشش ترمیم انجام داده جدا استاده گفتم معرفی کنم به کسانی که دنبال دکتر ترمیم خوب هستند چون جراحی ترمیم ریسک بالایی داره جدا کار هر دکتری نیست
سلام دوستان دکتر کم ریسک و کار درست برای ترمیم دکتر امین آمالی دوست من پیشش ترمیم انجام داده جدا استاده گفتم معرفی کنم به کسانی که دنبال دکتر ترمیم خوب هستند چون جراحی ترمیم ریسک بالایی داره جدا کار هر دکتری نیست
من بینی مو پیش دکتر رزیتا جعفری عمل کردم بی نهایت راضی ام چون دقیقا همونجوری شد که می خواستم کاملا طبیعی درآورد. یعنی هیچ کس متوجه نمیشه عمل کردم. جای بخیه ها رو با ذره بین به زور میشه دید. خیلی خوشحالم. یکی از نمونه کاراشو میزارم از سایت شون برداشتم ببینید. عکس خودمو ندارم بذارم
من قبلا عمل کردم و دکتر قبلی ام باعث شده تا علاوه بر مشکل تنفسی ظاهر بینی ام هم فرورفتگی داره فکر کنین بینی گوشیتی و تیغه اشو نازک کرده!!!!! به نظر شما دکتر برزنجی برای ترمیم چطوره؟
سلام دوستان توروخدا کسایی که عمل ترمیمی انجام دادن بیان بگن راضی بودن یا نه...من بینیم مشکل خیلیی حادی نداره اما برخلاف خواسته ای که داشتم خیلی کوچیک و نیمه فانتزی شده میخوام فرمش طبیعی بشه...خودم فعلا دکتر برزنجیو در نظر دارم به نظرتون انتخاب خوبیه؟
من این همه ترمیمی دیدم فقط از بینی دوستم خوشم اومد اونم وقتی تازه یه هفته از عملش گذشته بود واقعا خوشم اومد چون همه اسم دکترش ازش پرسیدن گفتن بد نیست اگه دنبال ترمیم خوبین دکتر ماریا مرادی رو هم در نظر داشته باشید