قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
چقدر اخیرا این مورد رو از دکتر منافی شنیدم البته مطبشم رفتم یه خانمی عمل اول بود یکماه گذشته بود میگ ...
بینی من نه ظاهرش اوکی شد و نه تنفسم. البته من تنفس برام خیلی مهم بود حتی اگه ظاهرش تغییر نمی کرد و تنفسم خوب میشد راضی می شدم. من چند بار بعد از عمل مراجعه کردم و بهش گفتم که مشکل تنفسی دارم ولی نادیده گرفت. دفعه آخر منشیش به من 160 میلیون قیمت داد برای عمل مجدد! من اگه میخواستم عمل سوم انجام بدم که نمی رفتم پیش منافی چندین میلیون پول بدم زیر تیغ برم و آخرش مشکلم حل نشه. همون موقع هم منافی توی پزشکهایی که ویزیت شده بودم بیشترین قیمت رو داد ولی من گفتم مهم نیست شاید ارزشش رو داشته باشه. متأسفانه اغلب پزشکها مریض خودشون رو به شکل پول می بینند و آخرین چیزی که براشون مهمه سلامتیه بیماره. منافی هم بخاطر یک گروه ترمیمی دیگه توی نی نی سایت معروف شد و انقدر معروفیتش زیاده که کسی باور نمی کنه ممکنه جراحی نا موفق هم داشته باشه.
مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.