2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849543 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلى دوس دارم با علامه ترمیم کنم ولى نمیدونم پوستم ضخیمه هرکى عمل کرده پوستش نازک یا استخونى بوده
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
ملودى جان منم با سجادیان عمل کردم اصلاااااا راضى نیستم غضروف نوک بینیم کج شده بینیم پهن شده بخیه کلوملام که خیلى بدشکل و زشته اصلا تو بخیه زدن ظریف کارى واسه من انجام نداده فعلا شرایطشو ندارم ولى خیلى دوس دارم زودتر یه دکتر خوب پیدا کنم ایراداشو برام رفع کنه، هر چند خود سجادیان گفت واست روتوش میکنم ولى نمیخوام دوباره پیشش برم به قول بانو منیرجان اگه میتونست همون اول خوب عملش میکرد دیگه ریسک نکنم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
الینامو عزیز سلام به هیچ عنوان گول سجادیان رو نخور...قبول نکن روتوش کنه برات.. بعد از اون روتوشی که برای من انجام داد و قوز را برداشت باید بگم که جای بخیه های من افتضاح مشخص و تابلو شدن...بهم گفت پوستت زیادی نازکه..گفتم تا جایی که اطلاع دارم پوست نازک مزیته...اما...
life is too short...
عزیزم ایشالا که بینیه تو روز به روز بهتر میشه خیلی خوشم میاد که هنوز به اینجا سر میزنیو هوا بچه ها رو داری من خیلی اتفاقی اون صفحه برام باز شد. شانسم میخواد عمل بینی.مال همه رو که ی دکتر مثل هم درنمیاره.