2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851665 بازدید | 9732 پست
دوستان اگه هر کسی هم با دکتری عمل میکرد که روزای فرد بیمارای جدید رو ویزیت میکرد روزای زوج بیمارایی که خرابکاری کرده بود بینیشونو به زمین و زمان شک میکرد. احتمال اینکه تبلیغ هر دکتری توی هر سایتی میشه هست. باید رفت مطب دکترا نشست اینطوری نمیشه قضاوت کرد.
احتمال اینکه تبلیغ هر دکتری توی هر سایتی میشه هست. باید رفت مطب دکترا نشست اینطوری نمیشه قضاوت کرد.
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سارا جان فکر کنم منظور بشارتی به اون خانم این بود که برای من تبلیغ کنید .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان واقعا ممنونم اومدی و جواب دادی به نظر من که زیادی داری سخت می گیری و می گی به خاطر دو بار عمل کردن تابلو شدی. اصلا اینطور نیست ولی اگه می خوای راحت باشی بگو تو تنفس مشکل داشتم که دوباره عمل کردمیا اگر باز می خوای ترمیم کنی دیگه نگو به خاطر ظاهرش همین بگو که تنفسم راحت نیست ... البته بازم می گم که داری سخت می گیری و واقعا دو بار عمل کردن چیز خاصی نیست که به خاطرش تابلو بشی
ببخش مانی جان دیشب مجبور شدم برم نشد که جوابتو بدم خیلی دوست دارم اینجا دکترو مطرح کنم ولی میترسم به خیلی چیزا از جمله تبلیغ متهم بشم طی تحقیقات من 20 ساله سابقه جراحی داره و بینهایت دقت بالایی داره انقدر خوب ایرادای بینی منو تشخیص داد که بهش احسنت گفتم.خیلی هم کار ترمیم انجام میده سایتش مال قدیمه و کارای جالبی نداره ولی برین مطبش سبک کاراش دستتون میاد.مانی بعد چهارمم داره اتفاقا
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
اخه اینجا فقط شده دو جبهه منافی و بشارتی اگرم خلاف نظر طرف مقابل حرفی بزنی تیر بارون میشی و منم نه حوصله بحثشو دارم نه اعصابشو.فقط اینو بدونین که خیلی از دکترای واقعا ماهر تو زمینه ترمیم داریم که حتی اسمشم تو این تاپیک برده نشده.فقط من کلی اسم چن تا دکتر ترمیم کار خوب که ازش کار دیدم به شنیده هام اکتفا نکردم میگم خودتون برین از نزدیک کاراشونو ببینین بعد تصمیم بگیرین.تو رو خدا اگر کسی هم فردا اومد تو تاپیک نوشت من از فلان دکتر کار بد دیدم سریع دکتریو خط نزنین اون داره از دید و سلیقه خودش حرف میزنه شاید کاری که اون میگه بد یا افتضاح از دید شما خوب یا حتی عالی باشه یا بالعکس دکتر اروین سازگار دکتر محمد بلاجی دکتر ابیانه دکتر نوری
اقا ارمان منافی علاوه بر جراح بودنش روانشناس خوبیم هست اون میخواد میزان اشتیاق شمارو برا عمل بسنجه چون احساس کرده که ادم حساسی هستی و زیبایی برات اهمیت داره که اگر برات مشکلی پیش اومد و بینیت ایرادی پیدا کرد راحت محکومت کنه