2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 12سال پیش رینوپلاستی با دکتر شاهرخ فرزام پور داشتم و اصلن راضی نیستم چه از نظر ظاهری و چه تنفسی. مشکل بینی ام اینه که نوکش گوشتی و کمی کجه و در کل برای صورتم بزرگه. چند وقت پیش با کلانتر هرمزی ویزیت شدم و قبول کرد کمی بینی ام رو کوچک کنه. راستش تا الان 4-5 باری مطبش رفتم ولی اصلن کار بینی ازش ندیدم برا همین شک دارم.
دلارام جون تا جایی که من می دونم اینجا کسی با کلانتر ترمیم نکرده. شنیدم جدیدا ترمیم سخت قبول می کنه. از مطبش بپرس.ولی شاید بعضیا اگه خودشون عمل نکردن حداقل ترمیم ازش دیده باشن. تو جراحی 3 بهناز هم باهاش عمل اول داشته شاید بتونه بهت کمک کنه.
ترمیم با دکتر سامی
آبنوس جان کارای علامه رو خودت باید بری ببینی به سلیقت میخوره یا نه چون بعضیا حوششون میاد بعضیا هم اصلن نمیپسندن در کل ظریف کار میکنه و اونچیزی رو که ازش میخوای در میاره برات البته مال من که الان معلوم نیس چی شده . من تو مطبش هم طبیعی دیدم هم فانتزی از کارای ترمیمش هم بیشتر از عمل اولش خوشم اومد ولی توتاپیک جراحی بینی نوعروس یه عمل اول ازش گذاشته بودن کاملن خوب و طبیعی بود.
دزیزه جان نیاز به نوبت نیست گلم اون روز که من رفتم دکتر نزدیک 6 اومد ولی حساب و کتابی نداره اون روز که میخوای بری زنگ بزن بپرس ساعت چند بری شاید اون روز دکتر عمل داشته باشه و .... به من گفت ساعت 6