قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
دزیره جان این سه تا دکتر تخصصشون چیه؟؟ اگر گوش و حلق و بینی هستن ک شاید بخاطره همین اینجوری گفتن.چون پیوند پوست کاره جراح پلاستیکه.شما بامنافی ویزیت شدی ک ببینی اون چی میگه؟؟؟
منم پره هام خیلی کوچیک شده و بخاطر همین بینیم از روبرو خیلی باریک شده.اگه پره هام درست نشه هیچ فایده ای نداره و ایرادات بینیم رفع نمیشه. یکی از بچه های قدیمی تو مطب منافی پیوند پوست ب پره دیده بود ک گفت اصلا معلوم نبوده و تا خودش نگفته متوجه نشدم اصلا
شیما خانوم من فقط مشگلم الان پوسته بینیمه منافی بهم گفت پوست چسبیده و اگر عمل کنی به احتمال 99% پوسته بینیت پاره میشه گفت ماساژ بده هر وقت ول کرد خودشو بیا من خیلی ماساژ دادم وقتی دوباره رفتم گفت تیغه بینیت خوب شده اما نوک بینیت هنوز چسبیده الان 3 ماه ماساژ میدم اصلان نوکه بینیم پوستش کش نمیاد فکر نکنم منو عمل کنه
منافی به من گفت پوست بینی حتما با ماساژ کش میاد میگفت یک لب شکری داشته که پوست بینیش 1.5 سانت کش اومده و به من گفت تازه اگر هم نشه از پیشونی پیوند میزنم ایشون خیلی متین و مطمین صحبت میکردند نمیدونم واقعا به همون اندازه میشه بهشون اعتماد کرد
نازنین جان فقط دکتر یزدانفر متخصص گوش و حلق و بینى هستن اون دو دکتر دیگه جراح پلاستیکن. منم از حرفشون خیلى تعجب کردم وقتى از پره هام گفتم گفتن که این و نمیشه اصلا کاریش کرد. هنوز پیش دکتر منافى ویزیت نشدم ولى مى خوام که برم
دوستان فکر کنم ماها دو تا کلمه رو در مورد پوست داریم اشتباه به کار می بریم. اینکه یه پوست ول کنه خودشو شاید درسته نه اینکه کش بیاد. البته امیدوارم درستش این نباشه و برعکس باشه. شاید با چاق شدن پوست خودشو بهتر رها کنه چون زیرش بافت چربی انباشت میشه. در مورد بینی مطمئن نیستم. نمیدونم کاش یه دکتر بینمون بود.
منظر من کوتاه بودن پوست بینی هست وقتی من به دکتر منافی گفتم میخوام بینیم بلند تر بشه گفت باید ماساژ بدی تا بتونم غضروف بگذارم و وقتی مثال زد گفت یک بیمارش با ماساژ پوستش 1.5 سانت بلندتر شده