2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست
پردیس جان شما بینی من کاملا با چسب دیدیببخشید شما چطور از روی چسب تشخیص دادین بینیم خوب شده شما که بینی قبل ترمیم من ندیدین؟ من شمارو دیدم فقط روی تیغه دوتا چسب داشتین اگه یادتون باشه بینی من همش چسب بود و شما بدون چسب من ندیدین و اینکه بینی با چسب خودش یک سایز بزرگتر نشون میده . من فقط واقعیت بینی خودم میگم میخواد کسی بپذیره یا نپذیره اون به خودش بر میگرده . امیدوارم همهتون که میخواین ترمیم کنین راضی بشین ولی اگه .......
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
پردیس جان یادمه اون روز گفتین یه سمت بینیتون از بغل قوز داره . اون برامدگی برطرف شد؟البته منظورم قوز بالای تیغه نیست چون اون روز گفتین از بغل هم برامدگی داره البته یه طرف گفتین که دکتر به شما ماساژ داد البته طبق گفته خودتون دارم میگم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرمر جان من نمیشناسمشون فقط یک کاربرا تو جراحی بینی ۳عکس عمل اول ازش گذاشته بود خیلی طبیعی بود البته تو عکس
سلام من 3ماه و 20 روزه عمل کردم اصلا از سایز بینیم راضی نیستم به نظر هنوز بزرگه.به نظرتون با گذشت زمان کوچکتر میشه؟ نوک بینیم بعد از این تایم پایین تر میاد؟ اگه پایین تر از این بیاد واقعا هیچ فرقی با قبل از عملم ندارم.
پردیس بینیت از نیم رخ فوق العادست به نظرتون بچه هاااااااااا میارزه برای قوس بینی از نیم رخ برم ترمیم؟ از نظر تنفس اصلا مشکل ندارم از فرم بینیم از نیم رخ هم راضیم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دوستان کسی رو میشناسید با آقای دکتر منافی ترمیم کرده باشه و توی عمل اولش پره های بینیش باز شده باشه و از نتیجه ترمیمش راضی بوده باشه؟ مطمئن نیستم ولی حدس میزنم آقای دکتر منافی با بینیهایی که پره هاش تو عمل اول باز شده شاید مشکل داشته باشه. به نظرتون مشکل داره؟ آخه اگه برید توی عکس ترمیمای دکتر منافی عکس 22 رو حذف کرده. یه خانومی با مقنعه مشکی بود که بینیش پره هاش باز شده بود تو عمل اولش و بعد از ترمیم هم انحرافش مونده بود.