2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849517 بازدید | 9732 پست
آره واقعا بانو منیر جان باورت نمیشه چه روزهایی که سر همین عدم موفقیت بیکار خونه نشستمو هیچ کاری نکردم. اگه اون روزا کار کرده بودم الان میتونستم کم کم 20 تومن بدم به دکتر منافی جای 12 یا 10 تومن. آدمیزاده دیگه روح و روانش به هم میریزه و کم میاره. اما همین که شماها رو پیدا کردم واقعا شانس آوردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانو منیر جان منم مثل تو از همون 7 سال پیش که این اتفاق افتاد و انتخاب اشتباه کردم خیلی با خودم کلنجار رفتم که خودمو جمع و جور کنمو به خودم مسلط بشم. چقدر شنا رفتم چقدر کتابای روانشناسی و انرژی درمانی خوندم. تا اینکه رهاش کردم و بهش عادت کردم. تازه باز با اینهمه کاری که رو خودم کردم تا از نظر روحی اکی شم دکتر منافی که منو دید گفت برو باز روی روحیت کار کن.
الهه جان ممنون که نظرتو دادی. ولی اگه خوب دقت کنی نمیشه از اون انحراف داخلی به همین سادگیا گذشت. واقعا دلم نمیخواد تا آخر عمر این شکلی باشه بینیم. اگرم همش میگم دکتر منافی فقط به خاطر اینکه 20 سال سابقه عمل داره و ترمیماش حتی بهتر از عمل اولاش از کار درمیان.
بانو منیر جان شایدم میخواد بینیمو پایین بیاره همین که پایین بیاد قوسش میره. خیلی جلوی آینه میرم بینیمو با دست میارم پایین میبینم اگه بیاد پایین هم قوسش پر میشه هم بیشتر بهم میاد.
الهه جان خودتو ناراحت نکن. به هر حال زندگی روزای خوب و بد داره ماها که بداشو گذروندیم دیگه نوبتشه که روزای خوب برسن و ما هم از زندگیمون لذت ببریم. روحیتو حفظ کن. ماها اول از همه باید از لحاظ روحیه قوی باشیم وگرنه هیچ کاری نمیتونیم بکنیم.
بانو منیر جان قبلنا حرف مقدم فرد که میشد خونم به جوش میومد اما الان شنیدم گویا اونقدر شکایتی داره که اگه مجوزشو لغو نکنن شانس آورده. به هر حال هر کسی بدی و خوبی به دیگران کنه همونو پس میگیره. مقدم فردم زندگیش به هم میریزه چون خیلیارو از زندگی انداخته. راستش بهش دیگه حتی فکرم نمیکنم فقط فکر و ذکرم اینه که بینیمو درستش کنم هر طور که شده. تو هم که بینیت خیلی خوب شده. بسپرش به روزگار ببین چطور عوض کاراشو بهش میده.
بانو منیر جان پس به نظرت از خود بینیم غضروف میگیره. خب اگه اینطور باشه که خیلی بهتره. فقط شنیدم مدت زمان عملاش 4 تا 5 ساعته. به نظرت این زمان زیاد نیست؟ رو آدم تأثیر بد نمیزاره؟
بانو منیر جان یه آقایی اونجا بود که مسئول اتاق پانسمان 1 و 2 بود شایدم پرستاری یا دکتری بود نمیدونم. بعد از اینکه با دکتر منافی ویزیت شدم خود این آقا هم پرسید مشکلت چیه با هم که صحبت کردیم گفت اگه میخوای ترمیم کنی هم بینیتو ترمیم کن هم همون زمان چربی تزریق کن. ولی من گفتم توی تمرکز دکتر و نتیجه تأثیر میزاره. به نظرم نمیشه دو تا کار خوب توی یه بیهوشی انجام داد. باید جدا جدا باشه
سارا جان بنظرمن بینیت قوسش باید پر شه.سوراخات یه جور بشن و از نیم رخ کلوملات پایینتر از پرته ک بنظرم هم سطح بشن بهتره.دوست من دو سه هفته پیش با منافی ترمیم کرد از نیم رخ پرش بالاتر از کلوملا بود ک براش هم سطحش کرده تقریبا ک خیلی خوب شده. البته پرشو باز نکرده و بنظرم پره رو کشیده پایین تر و از داخل بخیه زده.ولی از تمام رخ مشکل خاصی ندارین
نازنین 1
نازنین جان مرسی از نظرت. 1-پس تو هم میگی ترمیم میخوام دیگه؟ درسته؟ 2-بعدش به نظرت دکتر منافی با عکسایی که از ترمیمیای قبلیش گذاشتم و انحراف داخلی منو دارن از پس بینی منم مثل همون بیماراش برمیاد؟