2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
دوستان از همفکری همه تون در مورد پوست پره بینی ممنونم. واقعیتش اینه که من خودم به نظرم پره سمت چپ بینیم بیشتر از سمت راستم برداشته شده و باید پیوند بشه. قبل از رفتن پیش دکتر منافی این موضوع مد نظرم بود. ولی وقتی رفتم پیش دکتر منافی ایشون گفتن بینیت خیلی کم به سمت چپ کجه!!!! یعنی اصلا باورم نمیشد اومدم خونه یک ساعت تو آینه نگاه کردم. بعد دیدم راست میگه خیلی خیلی کوچولو مثلا 2 میل انحراف به سمت چپ داره که تو این 7 سال نفهمیدم خودم. حالا از اون موقع با خودم فکر می کنم از طرفی ایشون راست میگه از طرفی هم من راست میگم چون اگر ایشون پیوند کنه پره چپ بینیمو بینیم به سمت راست میره و دیگه کج نیست ولی ایشون گفت نیازی به عمل هم حتی نداری و حساسی بعد که اصرار کردم گفت پیوند نمیخواد میشه کجیشو برطرف کرد. واسه همین پرسیدم ازتون که مگه میشه بدون پیوند بینی رو پوستشو درست کرد. و به خاطر همینم که تو نگاه اول فهمیدن بهشون مطمئن شدم. اما مورد هستس جان واقعا دو دلم کرده. دلم میخواد اینبار دیگه همه چی درست پیش بره و ترمیمم نتیجه ای که میخوام داشته باشه.
سلام ، من اومدم از اوناییکه قول داده بودم عکس بزارم عذر میخوام اخه یه امتحان سخت داشتم برای بعضی از بچه ها که پیغام خصوصی داده بودن عکس فرستادم. الان که دارم کامنت های هستش رو میخونم به رضایت خودم شک میکنم همش میرم جلوی اینه ببینم واقعا بزرگ شده یا نکنه نشده ! دیگه قدرت قضاوتم کار نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پردیس جان من بینی قبل عمل شمارو ندیدم ولی اون روز که تومطب شما رو دیدم . بینیت واقعا خوب شده ایکاش بینی منم شکل بینی شما میشد . اون روز که شما من تو مطب دیدی هنوز ۱ماه نشده بود . همون موقع بینیم ظریف بود فکر کن حالا چی شده دیگه . من اصلا دیگه تحمل عمل و مراقبت بعد عمل ندارم اصلا پیش منافی رفتم که به مراحل بعدی نکشه ولی مثل اینکه خیلی بدشانسم حالا حالا با بینی درگیرم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دکتر منافی به من و یه خانم دیگه که محسن اسلامی( اگه اشتباه نکنم) عملش کرده بود و برای ترمیم اومده بود گفت باید حسابی قبل عمل پوست بینیتونو بکشید که کش بیاد و بعد بیایید برا عمل.شیوه ی کارش اینطوریه
ترمیم با دکتر سامی
هستس جان هر چی که نباشه الان با کسی ترمیم کردی که زیر بارش رفته و میگه برو یکسال دیگه بیا نه مثل بعضی از این دکترا که میگن نه اشتباه میکنی خیلی هم بینیت خوب شده. دکترایی که کاملا به شعور بیمار توهین می کنن.
میترسم تزریق چربی کنم یهو قلمبه شه کسی اینکارو کرده؟
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php