2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
سارا جان به منم گفته بودن ماساژ بده . این جمله به پزشکی گفتم گفت اصلا معنی نداره چون پوست خودش کش میاد . من پیش امیری زاد ، قیصری ، یزدانفر و بشارتی ویزیت شدم هیچکدوم بهم نگفتن ماساژ بده . همشون بهم گفتن برو سر سال بیا برای ترمیم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب پوست که معلومه کش میاد اما من فکر کنم منظور منافی ماساژ متداوم بوده چون مثل خانومای باردار که پوست شکمشون تا ماه نهم خیلی کش میاد اگه قرار به یه دفعه کش اومدن باشه من فکر کنم پاره بشه
اره نینا جان اول گفت خوبه بعد دیگه کلی صحبت گفت صبر کن تا یکسال اگه ناراضی بودی بیا
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من در مورد بر گردوندن پره به حالت اولش از یک دکترى تو وایبر سوال کردم که حتما پیوند پوست لازمه جواب دادن حتما خیر.! منم پوست بینیم کاملا ازاده به خاط نداشتن بافت!ولى فکر نمى کنم بشه از این موضوع روى پره ها استفاده کرد و کشید پوست و.. وقتى باید جاهاى خالى پر بشه پره هام کشیده میشه به سمت بالا
دزیره جان بهم گفت پیوند از دنده نیاز داری . هزینه اش قبل تعرفه 12 بود که البته الانم تغییری نکرده . فقط یک نمونه ترمیم دیدم که اونم از بچه های همین تاپیک بود بینیش خوب شدهبود اونم پیوند از دنده بود . نمونه اول تو مطبش چند تا دیدم . یزدانفر پزشکی هست که اعتقاد به چسب نداره برای همین تو مطبش نمونه خیلی خیلی کم میبینی .
بچه های قدیمی کسی از بی اعصاب خبر نداره؟
هستس جان دکتر منافی که گفتن برو یه سال دیگه بیا یعنی پولتو پس داد؟ یا اینکه گفت تا یکسال صبر کن دیدی بازم ناراضی هستی بیا واسه ترمیم ولی رایگان؟ یعنی میخوام ببینم دکتر منافی اگه بیمارش ناراضی باشه پولشو پس میده یا اینکه رایگان براش ترمیم میکنه؟(که در هر 2 صورت حق بیماره)