قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
دینا جان آناهیتا نعمتی با ملتجی عمل کرده نه سامی. شیما جان من رفتم عکسای ایزدی رو دیدم. اگه عمل اولاش اینه که وای به ترمیماش. اصلا خوب کار نمیکنه. یعنی اصلا نمیدونه زیبایی چی هست. یه سر پیش آقای دکتر منافی برو. دکتر منافی توی ترمیماش ناراضی هم که داشته باشه یه جوریه که مثلا بیمار به درصد موفقیت مورد انتظارش نرسیده نه اینکه کار خرابی کنه مثل خیلی از دکترا.
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
خیلی 3 سال داعونم،دماع من پوستش ،ضخیم ،خیلی دکتر خوب هیچوق دست نمیزنه
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
عسل جان قبلا هم گفتم بازم میگم. یکبار همه مون اشتباه کردیم اینطوری شد، بینیمون ظاهرش بد شد، دور از جونمون مرگ که نبوده یا معلولیت که نبوده. خیلی از معلولا یا بیمارا حاضرن جای ماها باشن بعد ببین چطور عزمشونو جزم میکنن که همین مشکل بینی رو هم حل کنن. عسل جان تو مشکلت فکر کنم اینه که خودتو هنوز نبخشیدی. خب یه انتخاب اشتباه کردی مگه چیه؟ همه آدما اشتباه میکنن. اول خودتو ببخش با خودت دوست شو. بعد که خودتو با این شرایطت پذیرفتی باور کن میتونی مشکلتو حل کنی. خودتو ببخش این خیلی مهمه عزیزم. وقتی خودت خودتو دوست نداری چطور انتظار داری کس دیگه ای دوست داشته باشه؟ اون نفری هم که بهت این حرفو زده خشونت به خرج داده خشونت تعریفای مختلفی داره حتما که نباید کسی رو بزنی تا خشونت به خرج داده باشی. همین که روحیت آسیب دیده خودش بدتر از آسیب بدنیه. امیدوارم جوابشو داده باشی. به هر حال مسئولیت انتخابتو بپذیر خودتو ببخش خودتو دوست داشته باش تا بتونی مشکلتو حل کنی.
عسل جان من خیلی خوب درکت میکنم چندساله که همین وضع و دارم . غریبه و آشنا هر بار یه چیزی بهم میگن. بینی منم خیلی وضعش خرابه حتی به پوست بینیم هم آسیب زده(نزدیک به نکروز شدن ) جای اسکار داره . دیگه هیچ وقت مثل قبلش نخواهد شد فقط امیدوارم یکم نرمال تر بشه
شیما جان کلانتر ترمیمش خیلی خوب نیست . من از خانمی که تو مطب منافی باهاش اشنا شدم شنیدم یکی تو مطب منافی دیده که قبلا با کلانتر ترمیم کرده بود 2 بار از دنده اش برداشته بود و بینیش دوباره داغون بود که امده بود پیش منافی برای ترمیم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان با حرفی که در مورد دکتر کلانتر زدی و خود من هم موافقم معلومه حداقل از ترمیم با دکتر منافی پشیمون نیستی. چون اینطوری که من فهمیدم تنها دکتریه که میشه در حال حاضر تا حدی بهش اعتماد کرد.