2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینا حق با تو بحث ترمیم فرق داره اما هر کسی که میره مطب گردی می تونه بیاد یه خلاصه از سبک دکتر بگه که طبیعی یا فانتزی نوک دماغ تیزه تا گرد.....اما کسی اینجا اینکارا نمیکنه که بهم کمک کنن اینجا من فقط دیدم کسی جرات نمی کنه به کسی کمک کنه منم خودم اصفهانم می خوام مرحصی بگیرم بیام تهران مطب 3تا دکترا برم چون فک نکنم بیشتر از این وقت کنم سبک دماغ سلیقه ایی هر کسی باید بره خودش مطب ببینه اما حداقل وقتی آدمای مختلف مطب یه دکتر برن میشه فهمید این دکتر کار خرابش کمه یا زیاد
مثلا من سبکی که علامه عمل میکنه را خیلی دوست دارم اما اصفهان رفتم دکتر ویزیت شدم گفت نمی شه دماغتا زیاد کوچیک کرد چون انحرافت کامل بر طرف نمی شه مشکل تنفسی میگیری اما بازم میرم با خود علامه حرف میزنم از بچه های اون گروه فهمیدم کار دکتر خاص احمدی سبک طبیعی خوب ترمیمشم میگن خوبه هکه دکترا کار ترمیمشون خوب نیست
نینا جان درسته، منم احساس میکنم همه ى ایرادارو بگم خواسته هام زیاد شه از دکتر قبول نکنه اصلا عمل و... یا مثل شما اول فکر مى کردم فقط منم که مى خوام به دکتر بگم بینى خودم ومى خوام یا شدنى نیست.. ولى مثل اینکه دکتر منافى این حرف براش عادى خودشم حتى مى خواد که عکس قبل و ببینه طبق چیزایى که ازش شنیدم و میگن
شکلات جان حق با شماس منم خودم اصفهان زندگی میکنم و برای ترمیم باید برم تهران چندتا دکتر ببینم مشخصه که تهران دکترهای بهتری هست تا اصفهان شما پیش کدوم دکترای اصفهان رفتین؟؟دزیره جان درسته اما وقتی دکتر ببینه دماغت خراب شده بهت حق میده که دماغ خودت رو بخوای من این موضوع رو با دکتر خاص احمدی هم درمیان گزاشتم گفتن عکس بفرستین از جهات مختلف تا بتونم نظرم رو بهتون بگم که من عکسام هنوز آماده نیست ،،شیما جون فکر میکنم تهران باشه دکتر خاص احمدی چندتا از بچه های تاپیک گفتن که کار ترمیمشون خوبه
نینا جان من عکساى سایت دکتر خاص احمدى و دیدم خوب نبود اصلا.. این موضوع برام سوال که سبک عمل اول هر دکترى تاثیر میزاره تو شکل عمل ترمیمیا شون یعنى شکل و سبک بینى میشه مثل همون بینى که بار اول عمل کردن.. این خیلى مهمه که اینا به هم ربطى مى تونن داشته باشن یا نه! براى انتخاب دکتر
با اجازه مدیر تاپیک بچه ها من این تاپیک رو برای سفید کردن و لامینیت دندونا درست کردم اگر کسی تجربه این کار رو داشته و یا اینکه میخواد انجام بده بیاین اینجا که بتونیم از اطلاعات هم استفاده کنیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1118385
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
من پیش دکتر راستی رفتم اما فقط گفت خوب میشه تو مطبش نمونه دیدم بعضی ها پهن بودن سر دماغم انگار یکم تیز میکنه دماغم کوچولو نمی کنه زیاد البته شاید نمونه هایی که من دیدم اینجور بوده کار خوبم دیدم ازش اما کلا سبکشا دوست ندارم
دوستان یه سوال اینکه دکتر منافی به بعضی از بیماراشون گفتن برید پوست بینیتونو ماساژ بدید که جا باز کنه یعنی چی؟ یادمه به یکی از کاربرا که پیششون ویزیت کرده بود گفته بودن پوست تو عمل کش میاد! یعنی مثلا برای موردایی که پیوند پوست خیلی کوچیکی میخوان یا بینیشون مثلا پره هاش یک کم با هم نامتناسبه از طریق کشیدن پوست درست میشه؟ بانو منیر جان همین سوالو شما هم اگه جواب بدید ممنون میشم. آخه شما گفتید که پیوند پوست شدید. خانم دکتر علامه نگفتن با کشیدن جای پیوند بینی پره هاش درست میشه؟