2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دزیره جان منظورت چه ارتفاعیه؟؟من از یه دکتر پرسیدم که میشه دماغم کوتاهیش برطرف بشه گفت آره ولی اگر منظورتو اینه که مثل من حس میکنی دماغت چسبیده به صورتت اونم به احتمال زیاد با همان غضروف گزاری ممکنه درست بشه من نموه ندیدم ولی فکر کنم دوتاش از طریق غضروف گزاری برطرف میشه با این حال صبر کن بیشتر جواب بگیری و از چندتا دکتر بپرس
نینا جان اره منظورم اینه که بیاد بالا از سطح صورتم تیغه خیلى تراشیده شده خیلى زیاد همینى که شما مى گى چسبیده به صورت ! کوتاهم هست... دوست دارم بدونم حد اکثر همه کارا رو بینى چقدره از اینکه فقط بخواد تغییر میلى مترى بکنه خیلى میترسم!
دوستان تو رابخدا همفکری کنید واگر اطلاعات مفیدی دارید دریغ نکنید وبه اشتراک بگذارید دوستان یک بینی کوتاه را دکتر بخاهد بلند کند ایا به سرتسر تیغه بینی باید پیوند بزند یا فقط نوک بینی را پیوند میزند وبلند میکند
توضیح مشکلات بینى به دکتر واقعا سخته ادم همیشه یه چیزیزو بالاخره جا میندازه اونم توى تایم کمه ویزیت اکثرا زیاد حوصله نمى کنن گوش بدن. نشون دادن عکس قبل عمل فکر میکنم تنها راهیه که دکتر آگاه شه از اینکه چى بوده و چى شده! نمیدونم!
مرسی دزیره جون،خودت هرچی که میخوای رو بگو به دکتر درسته که با حوصله گوش نمیکنن اما اونجا هرچی سوال داری بپرس،من یکی ازمشکلات عمل اولم همین بود که زیاد حراف نیستم و درست با دکترم حرف نزدم و این یه ایراد خیلی بزرگه الان دیگه تنها میرم مطب دکترا که بتونم هرچیزی میخوام بپرسم و منتطر نباشم خواهرم یا کس دیگه ای حرفهای توی دل منو به دکتر بزنه چون آدم باید ببینه خودش چی میخواد،من از اینکه برم بگم دماغ خودمو میخوام یکم خجالت میکشیدم چون فکر میکردم حالا دکتر میگه این با خودش چند چنده ؟؟ ولی به هر حال باید بگم و آدم توی چنین مواردی مخصوصا چنین مواردی نباید با خودش و دکتر رو دربایستی داشته باشه